סד לילה - נעילת לסתות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סד לילה - נעילת לסתות
    תנין
    23/04/2009

לאחרונה השתחררתי מהצבא, כבר שנים יש לי כאבים במפרקי הלסת בעיקר הימני , אך רק לאחרונה אובחנה הבעיה, ויש לי סד לילה כבר כמעט חצי שנה אך אני לא משתמש בו כי הוא לא פתר את בעיית הכאבים הכרוניים .
    חזרתי לדוק, בתקופת הצבא והוא אמר לי שאין מנוס משימוש בסד, שהוא ייאזן לי את הלסת.
    ניסיתי לנקות אותו והשתמשתי במים רותחים מקומקום ואני חושש שאולי גרמתי נזק ומאז אני מנסה לראות רופא ולא משתמש בסד מחשש שהוא לא סימטרי ויגרום לנזק.
    אני כרגע אזרח ותור למרפאת פה ולסת נקבע לי רק לעוד חודש ובינתיים מאוד כואב לי.
    שאלתי היא איך אני יכול לדעת אם הסד התעקם? שפכתי אך ורק מעט מים במקומות שהצטברו בהם אבנית.. האם ייתכן שנגרם נזק?
    קשה לי לחכות זמן כה רב, האם אתה יכול להמליץ לי על מישהו פרטי דוק יקר? האם סד הוא הכרחי לנעילת לסתות בשינה או שמה יש פתרון אחר?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סד לילה - נעילת לסתות

הוספת תגובה

• סד לילה - נעילת לסתות

ד``ר יזהר שוחט
    23/04/2009

ניתן לגשת לרופא השיניים המטפל שיבחן את מידת התאמת הסד ויאזן אותו במידת הצורך.
    לגבי פתרונות אחרים - רק לאחר בדיקתך ניתן יהיה להמליץ על הפתרונות האפשריים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה דוק על התשובה המהירה אך שאלה

תנין
    25/04/2009

נוספת לי אלייך.
    האם אני יכול ללכת לרופא שיניים רגיל עם הסד(מרפאת שיניים רגילה)? או שאני צריך להמתין לתור העצום למרפאת פה ולסת?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו