ניתוח אורתוגנטי לא עניתם לי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ניתוח אורתוגנטי לא עניתם לי
    אחת
    25/04/2009

מכיוון שהודעתי לא נענתה (ההודעה היחידה בדף זה שלא נענתה) אני מפרסמת בשנית:
    שלום רב, אני מועמדת לעבור הליך של ניתוח אורתוגנטי בשתי הלסתות להכנסת לסת תחתונה בולטת והוצאת לסת עליונה שקועה, אני בת 17 ואני מאוד חרדה מההליך הזה. להלן מספר שאלות:
    1)אני שייכת לקופ"ח כללית בחיפה והנ"ל מסבסדת ניתוחים כאלה רק בבי"ח כרמל בחיפה, אך לפי מה שהבנתי בי"ח רמב"ם מתאפיין במחלקת פה ולסת טובה יותר, מדובר בהבדל כספי עצום (16,000 ש"ח לעומת 70,000 (כולל הטיפול האורטודונטי המקדים.) מה עושים במצב כזה? והאם באמת יש הבדל בין מחלקה אחת למשנתה? האם כדאי להתפשר או שיכולות להיות לכך השלכות חמורות?
    2)האם מומלץ לעבור ניתוח כזה כאשר אין השלכות רפואיות משמעותיות ומדובר בעיקר באסתטיקה?, מהן ההשלכות של הניתוח והאם הוא פוגם באיכות החיים שלאחרי הניתוח? האם ידוע על מקרים של אנשים שעברו את ההליך והיה שיבוש בניתוח ובהחלמה?
    המון תודה מראש ותודה לכם על הפורום הזה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• ניתוח אורטוגנטי

ד``ר דניאל ניצן
    25/04/2009

שלום אחת

1. אני לא מכיר באופן מקצועי את שני בתי החולים שציינת, ולכן לא אתייחס להבדלים ביניהם.
    2. הניתוח הזה , בהגדרתו, הוא ניתוח אסטטי. האם כדאי לעבור אותו או לא? זו החלטה שלך, ושלך בלבד.
    3. כמו לכל ניתוח, גם לניתוח הזה יש סיכונים , סיבוכים, ואחוזי הצלחה. כדאי לקבל את כל המידע הזה, לפני הניתוח כמובן, מהצוות שינתח אותך.
    בהצלחה
    ד"ר דניאל ניצן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו