כאב מוזר בצד הימני של הלסת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאב מוזר בצד הימני של הלסת
    כריס
    30/05/2009

שלום!
    לפני כשלושה ימים קמתי בבוקר עם כאב מוזר בפה. זה לא נבע מזה שאכלתי משהו או שישנתי לא נוח, פשוט קמתי עם כאב שהרגיש תחילה כמו כאב שיניים חלש.
    למחרת קמתי עם כאבים חזקים הרבה יותר שמרגישים כמו כאבים בלסת עצמה ולווא דווקא בשן כלשהי..
    חשבתי שאולי נתפסה קצת הלסת ממצבי לחץ שעברו עלי לאחרונה, אבל..
    היום, אחרי שלושה ימים של כאבים התנפח הצד הימני של הפה, כואב כל הזמן כאילו אני עוברת עקירה בלי הרדמה, כואב לפתוח את הפה, כואב לבלוע, יש חום חלש של 37 (שלי בד"כ 36.3) והלסת כואבת גם מלמעלה וגם מלמטה ולפעמים הכאב משדר מן עקיצות לאוזן... כל זה רק בצד ימין!
    מה זה יכול להיות?
    אני בת 21.. ייתכן שזו שן בינה?
    יש לי תור לרופאת משפחה מחר (ימי הכאב נפלו על סופ"ש ולא יכולתי לגשת לרופא..) ולאחר מכן וודאי אזמין תור לרופא שיניים, אבל זה לוקח זמן והמצב די מלחיץ...
    תודה על התשובה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כאב

ד``ר דניאל ניצן
    31/05/2009

שלום כריס
    אי אפשר לתת אבחנה על סמך התיאור שלך. זה יכול להתאים לבעיה בשן הבינה, בפרק הלסת, בבלוטת הרוק, ועוד.
    אנא גש לרופא השיניים שלך או לכירורג פה ולסת לבדיקה.
    בריאות
    ד"ר דניאל ניצן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה

מילה
    04/08/2009

לפני כשבועיים הופיע פתאום גוש מוזר ברצפת הפה הוא אינו גדל מאז אבל הופיעו עוד גושים בסגנון הזה ברחבי הפה השאלה היא עם ייתכן שזה סרטן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו