אזור הסינוס המקסילרי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אזור הסינוס המקסילרי
    שחר
    13/08/2009

שלום שמי שחר אני בן 18
    מגיל 14 עם הגדילה החלה להווצר לי בעיה נוראית שמציקה לי נורא ומשבשת לי את החיים עד כדי אי יציאה מהבית.
    אין לי בעיה בשיניים ובלסת והלסת במצב בסדר גמור .
    באיזור הסינוס המקסילרי (אני לא באמת מבין מה זה אבל לפי תמונות שראיתי היכן הסינוס המקסילרי נמצא אז זה האזור הזה) מעל צידי הלסת כל האזור הוא כמו נמוך ושקוע לי ולא בגלל רזון או משהו
    זה מתבטא בכך שאין מה שיחזיק ויתפוס את הפה כמו שצריך והפה שמוט ובולט , אין לי לחיים כתוצאה מזה וזה נראה לעין לא בסדר בכלל וגם מציק לי פיזית בצורה נוראית כל הזמן שאני מזיז את הפה
    אם יש אפשרות כלשהי להגביה את העצם או את האזורים האלה ולסדר לי את הבעיה אני יותר מאשמח לדעת ...!!!

תודה רבה, מקווה לבשורות טובות,
    שחר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אזור הסינוס המקסילרי

הוספת תגובה

• עוד משהו

שחר
    13/08/2009

יכול להיות שכל מה שכתבתי לא נכון ולא הבנת כלום..
    אבל אם יכול להיות מצב שבו כל אזור הפה ובמיוחד הצדדים נראה בולט ושמוט ולאחריהם שקעים כאשר הוא לא מוחזק בצדדים כמו שצריך ושזה קשור איכשהו לפה ולסת? ואם לא עלי לפנות לכירורגיה פלסטית?

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד משהו

ד``ר יזהר שוחט
    16/08/2009

אנא גש לבדיקת מומחה לכירוגיה פה ולסת . ייתכן שביצוע השתל עצם או ניתוח בלסת העליונה לצורך הזזתה קדימה יביא לשיפור במראה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד שאלה בבקשה.-----==

שרון
    18/08/2009

למה הכוונה השתל עצם?
    האם אפשר להשתיל משהו מעל השיניים העליונות כי אצלי זה כאילו מעל השיניים ישר הולך אחורה יכול להיות שהשיניים והלסת במצב טוב אבל הקטע של הלסת מעל השיניים צריך עצם או משהו?
    בקשר ללסת קדימה -היחס בין הלסתות נראה לי די תקין אבל כאילו יש הגיון בזה שהלסת העליונה אולי אחורה ואז הפה לא יושב כמו שצריך על הלסת והוא רפוי בגלל זה וזה נראה ומורגש גם במצב נייח...

אלך בקרוב לבדיקה. תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד שאלה בבקשה

ד``ר יזהר שוחט
    18/08/2009

הכוונה השתלת עצם , נשמטה לי הת'.
    בבדיקה ע"י מומחה לכירורגיה ניתן יהי לתת לך הסבר מפורט על הפעולה במידה ותמצא מתאים לה.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה אחרונה

שרון
    19/08/2009

סליחה על השאלות פשוט הבעיה הזאת נוראית
    אני אלך בשבועות הקרובים לרופא שמתמחה בכירורגיה פה ולסת
    אך בקשה להשתלת עצם - האם אפשר על הלסת להשתיל עצם? בלי קשר לשיניים? למה הכוונה שלך, למרות שזה לא בטוח שזה זה אני רוצה להבין מה זה השתלת עצם והאם השתלה כלשהי יכולה לגרום לפה להיות צמוד יותר ללסת וכך המראה וההרגשה הפיזית והמצב שפה הפה שלי רפוי ולא צמוד ללסת ישתנו..

תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו