דימומים אחרי עקירה כרורגית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דימומים אחרי עקירה כרורגית
    אורית
    03/09/2007

שלום!!! לפני 7 ימים עשו לי עקירה עם תפרים, כאשר השתחררו לבד וירדו אחר 5 ימים. מאז יש לי דימומים חזקים לפחות פעמיים ביום שנפסקים ע"י פד גזה. הייתי אצל רןפא, אמר שכך זה ואין מה לעשות. רציתי לדעת מה אני יכולה לעשות ועוד כמה זמן זה ימשך? היום כבר הרגשתי שהכל בסדר ושהפצע כמעט נסגר ולפני 10 דקות שוב התחילו הדימומים.
    תודה
    אורית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• דימום אחרי עקירה

ד``ר דניאל ניצן
    03/09/2007

שלום אורית

לא צריך להיות דימום שבוע אחרי עקירה.
    פני לרופא המטפל, שיבדוק את אתר העקירה.
    בברכה
    ד"ר ניצן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דימום אחרי עקירה

אורית
    04/09/2007

שלום!!!
    אתמול פניתי לרופא כרורג שעקר לי את השן, הוא בדק ואמר שכך זה צריך להיות ועם הזמן הפצע יסגר לי, למרות זאת ממשיך לרדת דם. שמתי לב שהפצע כבר כמעט נסגר, אבל שוב יורד דם. אני כבר לא יודעת מה לעשות.....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דימום אחרי עקירה

ד``ר דניאל ניצן
    04/09/2007

שלום אורית
    אם יש "רוק דמי" אחרי שבוע - זה עדיין סביר, ורב הסיכוי שזה יעבור תוך יומיים-שלושה.
    אם יש ממש דימום, שבוע אחרי העקירה - זה מצריך בדיקה. אם הרופא המטפל לא נותן לך מענה - פני לכירורג פה ולסת.
    בברכה
    ד"ר ניצן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו