TMJ

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• TMJ
    מיכל
    17/09/2009

שלום

אתמול נתפסה לי הלסת, לא יכולתי לסגור את הפה עד הסוף.

היום בבוקר היה יותר טוב, אבל קשה לי ללעוס, זה כואב. יש לי הפניה לאיכילוב למרפאת פה ולסת אבל זה רק ביום רביעי.

אני פשוט מודאגת כי אני בשבוע 35 להריון, וסבלתי היום מכאבים ברקה , אני מפחדת שתתפתח לי דלקת או משהו כזה, יש לי מקום לחשש? ומה עושים אם אין תורים, נגשים למיון?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    TMJ

הוספת תגובה

• TMJ

ד``ר יזהר שוחט
    17/09/2009

ראשית אין מקום לחשש - במידת הצורך ניתן לפנות לחדר מיון בו קיים תורן פה ולסת כמו בשיבא תל השומר.
    הכאבים צפויים להמשך מספר ימים ומולץ אוכל רק ולא קשה על מנת שלא להעמיס על מפרק הלסת והשרירים הקשורים אליו. כדאי להבדק את כירורג פ ה ולסת על מנת להחליט על המשך הטיפול
    שנה טובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך לשאלה

מיכל
    21/09/2009

אני שוב חוזרת לעניין הלסת.

נכון לעכשיו הלסת השתחררה לי, עדיין קצת כאבים שאני לועסת.
    יש לי תור לאיכילוב ביום רביעי, רק שאני מפחדת להיכנס לבתי חולים בגלל שפעת החזירים וכל עוד אני לא בצירי לידה אני מעדיפה להימנע.
    השאלה היא:
    האם בזמן לידה, בגלל המאמץ הרב הלסת יכולה להיתפס שוב?? ואז להחמיר את המצב הקיים?

תודה
    מיכל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך לשאלה

ד``ר יזהר שוחט
    25/09/2009

לא

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו