מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- TMJמיכל17/09/2009
שלום
אתמול נתפסה לי הלסת, לא יכולתי לסגור את הפה עד הסוף.
היום בבוקר היה יותר טוב, אבל קשה לי ללעוס, זה כואב. יש לי הפניה לאיכילוב למרפאת פה ולסת אבל זה רק ביום רביעי.
אני פשוט מודאגת כי אני בשבוע 35 להריון, וסבלתי היום מכאבים ברקה , אני מפחדת שתתפתח לי דלקת או משהו כזה, יש לי מקום לחשש? ומה עושים אם אין תורים, נגשים למיון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר TMJ
ד``ר יזהר שוחט17/09/2009ראשית אין מקום לחשש - במידת הצורך ניתן לפנות לחדר מיון בו קיים תורן פה ולסת כמו בשיבא תל השומר.
הכאבים צפויים להמשך מספר ימים ומולץ אוכל רק ולא קשה על מנת שלא להעמיס על מפרק הלסת והשרירים הקשורים אליו. כדאי להבדק את כירורג פ ה ולסת על מנת להחליט על המשך הטיפול
שנה טובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לשאלה
מיכל21/09/2009אני שוב חוזרת לעניין הלסת.
נכון לעכשיו הלסת השתחררה לי, עדיין קצת כאבים שאני לועסת.
יש לי תור לאיכילוב ביום רביעי, רק שאני מפחדת להיכנס לבתי חולים בגלל שפעת החזירים וכל עוד אני לא בצירי לידה אני מעדיפה להימנע.
השאלה היא:
האם בזמן לידה, בגלל המאמץ הרב הלסת יכולה להיתפס שוב?? ואז להחמיר את המצב הקיים?
תודה
מיכל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לשאלה
ד``ר יזהר שוחט25/09/2009לא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
כבר שלושה חודשים שיש לה 2 פצעים בהירים בפה
תופעה מאוד מוזרה מזה שנתיים
האם רופא צריך להגיד מראש למטופל איזה סוג שתל יותקן בפיו
מוקצלה בשפה התחתונה ודרך לא כירורגית לטיפול
ממצא נגע ברירית הלחי
כתרים מעל שתלים- במשך 20 שנים
נגע ברירית הלחי- פסים לבנים
עקירת שן כלואה סיבוכים וסכנה
אמפוטציה לשורש השן- שן 16
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?