בבקשה תשובה, אני דואגת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בבקשה תשובה, אני דואגת
    גילה
    25/09/2009

בני בן 18 עבר הוצאת ציסטה לפני כ-5 שנים בלסת העליונה בגלל זיהום וניב כלוא שהיה אז.מאז טופל בניב והכל היה בסדר. לאחרונה עשינו צילום פונורמי ונראה תהליך צסטי של 2X4 הכולל את הלסת העליונה ודוחף את הסינוס המקסילריס ואת רצפת האף כלפי מטה.הרופא אמר שנחוץ ניתוח בהרדמה כללית ואין מה לדאוג. נשלנו לסיטי וזו התשובה-
    המבנה הגרמי של הפנים תקין.
    מודגם איוורור תקין של מערות הפנים. פרט לתהליך פוליאידי בסינוס מקסילרי משמאל עם הדקקות של הקורטקס, אך ללא עדות להרס עצם.
    OMD P,פתוח דו'צ
    מחיצת האף סוטה לשמאל.
    קונכות האף תקינות וחלל האף פתוח דו'צ.
    מבנה הנאוזפרינקס תקין. מה זה אומר???אני נורא דואגת מהניתוח וההשלכות, בבקשה דוקטור אני מחכה לתשובה, יש לי מקום לדאגה בכלל???
    בתודה רבה גילה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בבקשה תשובה, אני דואגת

הוספת תגובה

• בבקשה תשובה, אני דואגת

ד``ר יזהר שוחט
    25/09/2009

אנא גשי לבדיקת מומחה לכירורגית פה ולסת שיוכל להסביר בפרוטרוט את הליך הניתוח והסיכונים הנילווים. ללא צילומים ובדיקה איני יכול לתת תשובה מהימנה. נראה על פי מה שכתבת כי אין סיבה לדאגה אולם נשמע כי קיימת חזרה של הציסטה הדורשת טיפול
    בריאות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מודה לך על תגובתך

גילה
    25/09/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ברשותך דר' עוד שאלה חשובה

גילה
    29/09/2009

הרופא המטפל נתן לי את האפשרות של טיפול שמרני דהיינו לפתוח פתח בלסת ולתת לציסטה להתנקז במשך הזמן ואולי היא תיקטן ואז הניתוח לא יהיה אגרסיבי כפי שהיה נעשה היום.

מה דעתך? האם האפשרות הזו ריאלית או שעדיף ניתוח כבר עכשיו?

תודה מראש, גילה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ברשותך דר' עוד שאלה חשובה

ד``ר יזהר שוחט
    01/10/2009

כעקרון זו דרך טיפול מקובלת אולם ניתן לחוות דיעה רק לאחר בדיקת הצילומים והמטופל. ניתן לגשת לחוו"ד שניה לצורך קבלת החלטה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו