שוב אותה השאלה לא ענו לי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שוב אותה השאלה לא ענו לי
    יוני
    12/09/2007

שלום יש לי לסת כואבת כבר יותר משנה וחצי זה קרה ביום קר שפתחתי את פה והיה קליק עם כאב נבדקתי ונמצא הכול תקין בכול אופן מאז עבר הרבה זמן הכאבים החמירו מאוד וקמתי יום אחד לפני יותר מחצי שנה עם הרגשה מוזרה בפנים עם כאבים מאוד חזקים כל לסת שלי זזה ימינה וקדימה ומאז ככה זה נשאר לקחתי ארקוסיקה
    ופזיטורפיה וככה זה נשאר המליצו לי סד אך אני לא חורק ובמשך היום לא סוגר את לסת חזק קליקים יש לי לפעמים שאני אוכל אבל לא תמיד וביצעתי צילום פנורמי שלא מצאו דלקת מה לי דעתך זה יכול להיות ויש לזה באופן כללי טיפול ?
    אם זה כבר חצי שנה לפעמים יותר גרוע בכול אופן תמיד הלסת דחופה ימינה לפעמים אין גם כאבים אבל לסת תמיד לא במקום אני בן 22 וכל חיים הכול תמיד היה תקין נראה זה יכול להסתדדר לבד או גם ימצאו שיש לי בעיה כזו או אחרת אפשר לסדר את זה או שפשוט לחיות עם זה כי הייתי כמה פעמיים אצל מומחה בב"ח וזה לא מתקדמם ומקופת חולים להיגש הפנייה זה כאב ראש וזה לא עוזר תודה רבה וסליחה על מכתב הארוך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שוב אותה השאלה לא ענו לי

הוספת תגובה

• לסת כואבת

ד``ר דניאל ניצן
    12/09/2007

שלום יוני
    לדבריך היית כבר מספר פעמים בבדיקה בבית חולים. אני לא חושב שאני יכול לעזור לך, יותר ממה שכבר ניסו לעזור.
    אני יכול רק להמליץ על מרפאת פרקי לסת מצוינת - בבית הספר לרפואת שיניים, בהדסה ירושלים. גש אליהם עם כל הצלומים שיש לך (לפחות פנורמי עדכני). במידה ואפשר - הם יעזרו לך.
    בהצלחה
    ד"ר דניאל ניצן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו