מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תזוזה קדימה בלסת העליונהענת12/09/2007
בימים האחרונים היו לי לחצים בראש ובאוזניים ש"ירדו" לכיוון הלסת העליונה. הדבר יצר אצלי קושי בפתיחה מלאה של הפה, ובשיא המצב הזה לא יכולתי לפתוח את הפה למשך יום שלם כמעט.
אחר כך "השתחררה" הלסת העליונה מעצמה, אבל שמתי לב שהיא התחילה לבלוט מעט קדימה. פתיחת הפה עדיין לא שלמה אבל עם זאת כבר אין כאבים.
המצב של הלסת הבולטת מלחיץ אותי כי אני מפחדת שהוא יישאר כרוני ושלא יהיה לו טיפול. עדיין יש לי קושי בלעיסה, בצחצוח שיניים וגם קצת בדיבור. רציתי להתייעץ עם מומחה פה ולסת אבל עכשיו חג וכל פניית חירום יקרה מאוד.
מה עושים? האם נראה לך שהמצב סובל דיחוי של שלושה ימים? האם יש לו פתרונות, במידה שלא יחלוף מעצמו?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תזוזה
ד``ר דניאל ניצן12/09/2007שלום ענת
אין פה שום דחיפות - המצב בהחלט סובל דיחוי.
אני מציע לך להבדק על ידי כירורג, תקבעי תור מסודר.
בהצלחה
ד"ר דניאל ניצן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה ושאלה אחרונה
ענת12/09/2007זה פשוט מסקרן אותי מאוד-
נמצא בצילום פנורמי שיש לי שתי שיני בינה שוכבות בלסת התחתונה (נדמה לי 38 ו-48). האם יכול להיות שכל המצב הזה נגרם בהכרח משיני הבינה? יכול להיות ששיני בינה תחתונות יכולות להשפיע על הלסת העליונה עד כדי תזוזה מהמקום, ללא השפעה כלשהי על הלסת התחתונה? (חוץ משיני הבינה אין לי עששת או מחלות נוספות בפה).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיני בינה
ד``ר דניאל ניצן14/09/2007שלום ענת
רוב הסיכויים ששיני הבינה שלך לא קשורות למצב שתיארת.
שנה טובה
ד"ר דניאל ניצן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
כבר שלושה חודשים שיש לה 2 פצעים בהירים בפה
תופעה מאוד מוזרה מזה שנתיים
האם רופא צריך להגיד מראש למטופל איזה סוג שתל יותקן בפיו
מוקצלה בשפה התחתונה ודרך לא כירורגית לטיפול
ממצא נגע ברירית הלחי
כתרים מעל שתלים- במשך 20 שנים
נגע ברירית הלחי- פסים לבנים
עקירת שן כלואה סיבוכים וסכנה
אמפוטציה לשורש השן- שן 16
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?