תזוזה קדימה בלסת העליונה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תזוזה קדימה בלסת העליונה
    ענת
    12/09/2007

בימים האחרונים היו לי לחצים בראש ובאוזניים ש"ירדו" לכיוון הלסת העליונה. הדבר יצר אצלי קושי בפתיחה מלאה של הפה, ובשיא המצב הזה לא יכולתי לפתוח את הפה למשך יום שלם כמעט.
    אחר כך "השתחררה" הלסת העליונה מעצמה, אבל שמתי לב שהיא התחילה לבלוט מעט קדימה. פתיחת הפה עדיין לא שלמה אבל עם זאת כבר אין כאבים.

המצב של הלסת הבולטת מלחיץ אותי כי אני מפחדת שהוא יישאר כרוני ושלא יהיה לו טיפול. עדיין יש לי קושי בלעיסה, בצחצוח שיניים וגם קצת בדיבור. רציתי להתייעץ עם מומחה פה ולסת אבל עכשיו חג וכל פניית חירום יקרה מאוד.
    מה עושים? האם נראה לך שהמצב סובל דיחוי של שלושה ימים? האם יש לו פתרונות, במידה שלא יחלוף מעצמו?

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תזוזה קדימה בלסת העליונה

הוספת תגובה

• תזוזה

ד``ר דניאל ניצן
    12/09/2007

שלום ענת
    אין פה שום דחיפות - המצב בהחלט סובל דיחוי.
    אני מציע לך להבדק על ידי כירורג, תקבעי תור מסודר.
    בהצלחה
    ד"ר דניאל ניצן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה ושאלה אחרונה

ענת
    12/09/2007

זה פשוט מסקרן אותי מאוד-
    נמצא בצילום פנורמי שיש לי שתי שיני בינה שוכבות בלסת התחתונה (נדמה לי 38 ו-48). האם יכול להיות שכל המצב הזה נגרם בהכרח משיני הבינה? יכול להיות ששיני בינה תחתונות יכולות להשפיע על הלסת העליונה עד כדי תזוזה מהמקום, ללא השפעה כלשהי על הלסת התחתונה? (חוץ משיני הבינה אין לי עששת או מחלות נוספות בפה).

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שיני בינה

ד``ר דניאל ניצן
    14/09/2007

שלום ענת
    רוב הסיכויים ששיני הבינה שלך לא קשורות למצב שתיארת.
    שנה טובה
    ד"ר דניאל ניצן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו