פטריה חוזרת ומופיעה בלשון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פטריה חוזרת ומופיעה בלשון
    ד``ר דניאל ניצן
    19/10/2009

שלום ד"ר,

אני סובלת כבר כמה חודשים טובים מפטריה חוזרת בלשון (ליתר דיוק, הפעם הראשונה שהבחנתי בה הייתה בחודש מרץ וכעת אנחנו לקראת סוף אוקטובר).
    במהלך החודשים מרץ-יוני עברתי סדרת בדיקות קונבנציונאליות כגון גסטרו וכדומה (הכל היה תקין) ובסופו של דבר ניגשתי גם לרפואה הטבעית משום שטענתי כי מתפתחת אצלי הפטרייה קנדידה. הרופאים שללו את הטענה (גם ברפואה הקונבנציונאלית וגם ברופא הטבעית), אך עדיין הפטריה חוזרת ומופיעה.
    חשוב לציין הפטריה חוזרת תמיד באותו המקום 0קצה הלשון בצד ימין) ונראת ככתם אדום המוקף שכבה תוחמת לבנה.

אשמח לקבל תשובה בהקדם על שיש לעשות בנוגע לבעיה,
    שירן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• פטריה בלשון

ד``ר יזהר שוחט
    19/10/2009

לא ניתן היה לאבחן ע"ס הצילום היות ומטושטש מאוד.
    אנא גשי לייעוץ אצל רופא המומחה ברפואת הפה.
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פטריה בלשון

שירן
    19/10/2009

שוב שלום ד"ר,

פניתי היום לרופא היחידה שלי בבסיס עם הבעיה ונאמר לי שאני צריכה לגשת לאחד ממרפאות השיניים הצבאיות על מנת לקבל הפניה אל מכון פה ולסת בתל השומר, אליו אתה משתייך?!
    האם זה אכן מה שאני צריכה לעשות?

תודה מראש, שירן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פטריה בלשון

ד``ר יזהר שוחט
    22/10/2009

כן
    אנא הגיעי לבדיקה במרפאת פה ולסת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו