כאבים עזים במפרק הלסת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים עזים במפרק הלסת

שלום רב,

שמי גיל, אני בן 33. סובל מכאבים במפרק הלסת מזה כמה שנים (צד שמאל). משתמש בסד לילה באופן קבוע. מבצע גם בדיקות תקופתיות-מסתבר שהסד מתאים ואף עוזר (לרוב אני מתעורר בבוקר ללא כאבים לאחר שהמפרק נח בלילה...). תעסוקה:עבודה מול מחשב, נגינה ושירה. בתקופה האחרונה החריפו הכאבים בלסת מ-א-ו-ד. צילום פנורמי ובדיקה של כירורג פה ולסת לא העלו שום ממצאים. אני אובד עצות. למרבה ההפתעה, הכאבים אינם מופיעים באכילה (!) אלא רק בדיבור או שירה. מנסה גם דרכים אלטרנטיביות של הרפיה,נשימה, ותשומת לב לכיווץ המפרק, אך עדיין העובדה שציינתי מאוד תמוהה בעיני...האם לא מדובר בדיוק באותם שרירים? האם יש צורך לעבוד/להרפות רק שרירים מסוימים סביב המפרק? אשמח לכל עזרה/עצה שהיא.
    תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים עזים במפרק הלסת

הוספת תגובה

• כאבים במפרק הלסת

ד``ר דניאל ניצן
    18/09/2007

שלום גיל
    שאלה מעניינת. השרירים שפותחים וסוגרים את הלסת באכילה ודיבור הם אותם שרירים.
    כדאי לך לעבוד עם פיזיותרפיסט שמתמחה בפרקי הלסת, אני בטוח שתפיק מזה תועלת. אני מכיר רק אחד - רועי בחנוף, שעובד איתנו בתל השומר, אך יש עוד בארץ.
    בהצלחה
    ד"ר דניאל ניצן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו