דחוף דחוף- נא לעזור לי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דחוף דחוף- נא לעזור לי
    מודאג
    04/11/2009

שלום רב,

לפני כחודשיים עברתי עקירת שן בינה שמאלית עליונה, יומיים לאחר העקירה הופיעה נפיחות בצוואר בצד שמאל, בנוסף יש תחושה שיש משהו תפוס בתוך הצוואר, ובתנועות מסויימות בצוואר יש כאילו גידים (גידים אלו מחברים בין בצוואר לבין הכתף- זה מה שאני רואה) או שרירים שבולטים והם כאילו מתוחים או תפוסים, לעומת שבאותה תנועה בצוואר בצד ימין לא רואים את הגידים או השרירים והתנועה "חופשית" יותר וללא כאבים וללא הגבלה, לפעמים יש כאבים בצוואר שמקרין לראש (כאב בעיקר באזור אוזן) ולפעמים הכאב מקרין לכתף
    פניתי לרופא אף אוזן גרון והוא אומר שהכל תקין
    ייעוץ אצל רופא כירורג כללי אמר גם שהכל תקין
    רופא המשפחה אומר שזה שריר תפוס והוא אמר לי למרוח וולטרין על הצוואר וזה יעבור- והשתמשתי בוולטרין אך זה לא עזר

לציין כי אני עדיין סובל מהכאבים הנ"ל ועדין יש נפיחות בצוואר וגידים בולטים והצוואר כאילו שהוא תפוס בתנועות קיצוניות- מה לעשות? האם המצב שלי מסוכן? ואיך ניתן לטפל בבעיה? למי לפנות?

נא לעזור לי בדחיפות
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דחוף דחוף- נא לעזור לי

הוספת תגובה

• דחוף דחוף- נא לעזור לי

ד``ר יזהר שוחט
    06/11/2009

אנא גש לבדיקת אורטופד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו