גוש ליד הפה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גוש ליד הפה
    אורן
    09/11/2009

שלום,

לפני שבועיים בערך נשכתי את השפה התחתונה בצד הימיני והופיע שטף דם די גדול שלקח לו כמה ימים טובים לעבור, לפני שבוע בערך נשכתי בטעות את השפה התחתונה בצד השמאלי
    והפעם לא הופיע שטף דם אבל אחרי איזה יום (אם אני לא טועה הופיע כמו מעין גוש בולט קשה
    אבל לא כואב שהקוטר שלו הוא בערך 1 ס"מ (היה גם ליד הגוש כמו מעין פיצעון שלא גדל ונעלם)
    אין לי מושג אם זה שטף דם פנימי שלא יצא או שמשהו מהמוגלה של הפיצעון שהיה אמור לצאת נילכדה בתוך כלי דם שניפגעו מהנשיכה או שאני צריך לברר אם לא מדובר במשהו אחר

אשמח לשמוע דעה,

תודה:)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גוש ליד הפה

הוספת תגובה

• גוש

ד``ר דניאל ניצן
    10/11/2009

שלום אורן
    אם יש נגע בשפה - אנא גש לבדיקה של כירורג פה ולסת
    בריאות
    דניאל ניצן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אין נגע

אורן
    11/11/2009

אין נגע בשפה, גם לא ציינתי אולי שזה לא בתוך הפה אלא פשוט צץ בבת אחת מתחת לשפה (מחוץ לפה לא בפנים), כמו גוש כדורי מוצק, הוא גם אל ניראה וויזואלית אלא אם אני לוחץ מבפנים עם הלשון ואז הוא בולט בחוץ....

העניין הוא שזה פשוט צץ ביום אחד, לא שהיה איזשהו תהליך גדילה או משהו....

האם גידולים שהם סרטניים למשל יכולים לצוץ ככה בבת אחת?
    השאלה אם זה עדיין לבדיקת כירורג פה ולסת?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו