כאבי שיניים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי שיניים
    לירן
    11/11/2009

שלום רב,

מזה כ3 שבועות אני סובל מכאבים מאיזור החניכיים והשיניים בצד ימין ולפעמים גם משמאל ואף מכאבי ראש.נדמה כי הכאבים עולים מהשיניים היישר לראש.הייתי אצל 5-6 רופאי שיניים,מומחה חניכיים ומומחה טיפולי שורש.כולם אמרו שהשיניים בריאות ותקינות אולם האחרון (מומחה טיפולי שורש) בדק קצת לעומק ומצא שיש לי כאבים בפרקי הלסת (כשהוא נגע שם הכאבים היו איומים),הבעיה היא שהכאבים שאני מרגיש כל הזמן באים מכיוון השיניים הטוחנות וקצת גם מהשיניים האמצעיות. כמו כן יש לי כאבים וקצת דם מהחניכיים (מומחה החניכיים אמר שיש דלקת קלה ונתן משחת שיניים מיוחדת).השאלה שלי היא האם כאבים בפרקי הלסת יכולים לגרום לכאבי שיניים מדומים?מכיוון שגם כשאני אוכל אני מרגיש כאב אבל לא ישירות מהשיניים.

אשמח לתשובה מהירה,
    לירן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבי שיניים

הוספת תגובה

• כאבי שיניים

ד``ר יזהר שוחט
    13/11/2009

לא סביר כי כאבי מפרק מקרינים לכאבי שיניים יש צורך בבדיקה קלינית. אנא פנה לכירורג פה ולסת
    בריאות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו