מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עקירה + הרמת סינוסלורין04/12/2009
אני בת 27, לפני 4 שנים עשו לי איפול שורש ומבנה וכתר, לפני שבועיים התפתחה לי דלקת במקום ולאחר צילום הורידו לי את הכתר ( שהיה חלק מגשר ) ונאמר לי כי לא ניתן לעשות חידוש טיפול שורש ועליי להתייעץ עם כירורג פה ולסת כי ישנה סבירות שאזדקק להשתלת עצם או הרמת סינוס .
במרפאת השיניים בה אני מטופלת יש כירורג שמגיע אחת לחודש , רציתי לבדוק האם אוכל לעשות את כל התהליך הזה בבית חולים ואיך אוכל לבצע זאת ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרמת סינוס
ד``ר דניאל ניצן04/12/2009שלום לורין
יש בתי חולים, כגון איכילוב ובילינסון, שיש בהם מרפאות לכירורגיית הפה והלסתות, המבצעים טיפולים כאלו. פני לאחת מהמרפאות, וקיבעי תור לבדיקה.
בהצלחה
דניאל ניצן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתייעצות
לורין05/12/2009ד"ר ניצן , תודה רבה על ההתייחסות. אשמח לקבל ממך את היתרונות והחסרונות של ביצוע הפרוצדורה ( עקירה + השתלת עצם + הרמת סינוס + שתל ) דרך מרפאה פרטית/ בית חולים. היות ואני מתעתדת להשקיע את מיטב כספי בפרוצדורה אני רוצה לוודא שאני מבצעת תחת ידי הגורם הנכון. אני מגיל קטן מטופלת אצל רופא שיניים ואני פצייניטית מאוד נוחה ורגועה אבל הפרוצדורה הזאת מצליחה להפר את שלוותי ולהפחיד אותי. היות והשן הזאת היוותה חלק מגשר אני איאלץ לעבור את אותה הפרוצדורה בשן הסמוכה ולכן אני רוצה להיות בטוחה אצל מי אני מבצעת אותה. אשמח לקבל ממך המלצה מה עליי לעשות ? תודה . לורין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההרמת סינוס
ד``ר דניאל ניצן09/12/2009שלום
ההבדל הוא שבבית חולים אין לך מושג ושליטה על מי ינתח אותך, ובמרפאה פרטית את יודעת מי ינתח.
בהצלחה
דניאל ניצן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
כבר שלושה חודשים שיש לה 2 פצעים בהירים בפה
תופעה מאוד מוזרה מזה שנתיים
האם רופא צריך להגיד מראש למטופל איזה סוג שתל יותקן בפיו
מוקצלה בשפה התחתונה ודרך לא כירורגית לטיפול
ממצא נגע ברירית הלחי
כתרים מעל שתלים- במשך 20 שנים
נגע ברירית הלחי- פסים לבנים
עקירת שן כלואה סיבוכים וסכנה
אמפוטציה לשורש השן- שן 16
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?