עקירה + הרמת סינוס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עקירה + הרמת סינוס
    לורין
    04/12/2009

אני בת 27, לפני 4 שנים עשו לי איפול שורש ומבנה וכתר, לפני שבועיים התפתחה לי דלקת במקום ולאחר צילום הורידו לי את הכתר ( שהיה חלק מגשר ) ונאמר לי כי לא ניתן לעשות חידוש טיפול שורש ועליי להתייעץ עם כירורג פה ולסת כי ישנה סבירות שאזדקק להשתלת עצם או הרמת סינוס .
    במרפאת השיניים בה אני מטופלת יש כירורג שמגיע אחת לחודש , רציתי לבדוק האם אוכל לעשות את כל התהליך הזה בבית חולים ואיך אוכל לבצע זאת ?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עקירה + הרמת סינוס

הוספת תגובה

• הרמת סינוס

ד``ר דניאל ניצן
    04/12/2009

שלום לורין

יש בתי חולים, כגון איכילוב ובילינסון, שיש בהם מרפאות לכירורגיית הפה והלסתות, המבצעים טיפולים כאלו. פני לאחת מהמרפאות, וקיבעי תור לבדיקה.
    בהצלחה
    דניאל ניצן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התייעצות

לורין
    05/12/2009

ד"ר ניצן , תודה רבה על ההתייחסות. אשמח לקבל ממך את היתרונות והחסרונות של ביצוע הפרוצדורה ( עקירה + השתלת עצם + הרמת סינוס + שתל ) דרך מרפאה פרטית/ בית חולים. היות ואני מתעתדת להשקיע את מיטב כספי בפרוצדורה אני רוצה לוודא שאני מבצעת תחת ידי הגורם הנכון. אני מגיל קטן מטופלת אצל רופא שיניים ואני פצייניטית מאוד נוחה ורגועה אבל הפרוצדורה הזאת מצליחה להפר את שלוותי ולהפחיד אותי. היות והשן הזאת היוותה חלק מגשר אני איאלץ לעבור את אותה הפרוצדורה בשן הסמוכה ולכן אני רוצה להיות בטוחה אצל מי אני מבצעת אותה. אשמח לקבל ממך המלצה מה עליי לעשות ? תודה . לורין.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הרמת סינוס

ד``ר דניאל ניצן
    09/12/2009

שלום

ההבדל הוא שבבית חולים אין לך מושג ושליטה על מי ינתח אותך, ובמרפאה פרטית את יודעת מי ינתח.

בהצלחה
    דניאל ניצן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו