מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חתך בלשוןיוסי03/04/2007
לפני שלוש שנים הבת שלי נפלה בגן מכיסא של הגננת נחתך לה הלשון לעומק הרופאה אמרה שנוצר חתך של חצי סמ'' עדין יש לה סימן השיקולים של הרופאה הין גם לעשות תפירה של המקום עם לא תהיה איחוי עד עכין ניתן לראות סימן בלשון הילדה מתלוננת מדי פעם על כאבים בלשון באותו מקום של החתך מה לעשות???ועם זה יתרפא במהלך השנים שלא יהיה ניתך לראות את החתך תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חתך בלשון
ד``ר דניאל ניצן04/04/2007שלום שרית
תודה על הפניה.
על מנת להשיב לך אני צריך לבדוק את בתך ולראות את הלשון. את יכולה לפנות לכל בית חולים בו יש מחלקה לכירורגיית הפה והלסתות ולקבוע תור לבדיקה. אני סמוך ובטוח שישמחו לעזור לך.
בברכת מועדים לשמחה
ד"ר ניצן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנתן
נתן16/06/2009יש לי חתחים עמוקים על הלשון, הלשון עם שכבה לבנה וצד ימין רדומה .
הייתי אצל מספר רופאים כירוגי . פה ולסת , א.א.ג .
ולא נמצא ממה נובע וכיצד לטפל בזה .
מבחינה אסטאתית לא נראה טוב אפילו דוחה
אבקש לתת לי יעוץ למי לפנות שמומחה בנושא
בבקשה למסור לי שם ומספר טלפון של רופא מומחה לבעיה הזו .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחתחים על הלשון
נתן16/06/2009יש לי חתחים עמוקים על הלשון , נראה לא טוב , הלשון עם שכבה לבנה , צד ימין רדומה .
הייתי אצל רופאים : א.א.ג - פה ולסת - כירוגי בוצע ביובציה ולא נמצא ממה נובע וכיצד לטפל בזה .
האם אני יכול לקבל ממך יעוץ בעניין כיצד לטפל בזה ?...
אבקש להחזיר תגובה , בהמון תודה מראש .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשון
ד``ר דניאל ניצן18/06/2009שלום נתן
הכתובת שלך הוא מומחה לרפואת הפה.
יש רשימת מומחים באתר של ההסתדרות לרפואת שיניים
בריאות
ד"ר דניאל ניצן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
כבר שלושה חודשים שיש לה 2 פצעים בהירים בפה
תופעה מאוד מוזרה מזה שנתיים
האם רופא צריך להגיד מראש למטופל איזה סוג שתל יותקן בפיו
מוקצלה בשפה התחתונה ודרך לא כירורגית לטיפול
ממצא נגע ברירית הלחי
כתרים מעל שתלים- במשך 20 שנים
נגע ברירית הלחי- פסים לבנים
עקירת שן כלואה סיבוכים וסכנה
אמפוטציה לשורש השן- שן 16
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?