שיני בינה וכאבים בפרק הלסת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שיני בינה וכאבים בפרק הלסת
    הילה
    30/09/2007

שלום.. אני מצטרעת מראש על האורך..\:
    לפני חצי שנה התחילו לי כאבים במפרק הלסת ובינתיים לא עשיתי עם זה כלום,והכאב משתנה לי לפי תקופות. ז"א יש תקופות שזה מחמיר קצת ויש תקופות שזה בסדר איכשהו. לעיתים הכאב גורם לי לכאבי ראש. לפני כמעט חצי שנה הלכתי לרופא שיניים והוא אמר לי שיוצאות לי שיני בינה. אתמול ממש כאב לי הראש יותר באיזור הרכות.(למרות שאני חולה כבר בערך שבוע לצערי אז אולי זה בגלל זה) ועשו לי רפלקסולוגיה בכל האיזור של הראש וכו' הכאב ראש עבר לכמה דקות ובזמן הזה הבנתי שהכאב הוא בגלל השן שלפני השן בינה שאמורה לצאת לי (מקור הכאב). לאחר כמה דקות הכאב ראש חזר לי רק בצד אחד של הראש (הצד של השן שכאבה לי)ולא הצלחתי לההרדם המון זמן בגלל זה. בנוסף יותר מאוחר הרגשתי שחצי מהפרצוף שלי קצת רדום וממש התחרפנתי.
    אני לא יודעת מה קשור למה ולכן בעצם אני כותבת פה.
    גדילת שיני בינה יכולה לגרום לכאבי ראש חזקים? או לכאב חזק בשן שלפניה? או שפשוט יכול להיות שיש לי בשן הזאת חור או משהו?..
    והחצי פרצוף שנרדם לי יכול להיות קשור?
    אשמח אם תגיד לי מה יכול להיות קשור למה ומה לא.
    וסליחה על כל הסיבוכים ועל האורך המטורף הזה. וסתם כד"א אני היפוכונדרית בצורה הכי מוגזמת שיש.. אז גם זה יכול להיות קשור||||||=

סליחה,
    ותודה רבה ויום טוב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שיני בינה

ד``ר דניאל ניצן
    30/09/2007

שלום הילה
    המקור לכאבים וכאבי הראש שאת מתארת עשוי להיות אחד משניים:
    1. שיני בינה
    2. פרקי הלסת ושרירי הלעיסה (יותר סביר)
    או, יותר נדיר אך אפשרי, שילוב של שניהם.
    על מנת לתת לך דעה מקצועית ומדויקת יותר, כדאי לפנות לבדיקה אצל כירורג פה ולסת, או במרפאה לפרקי הלסת - יש במרכזים הרפואיים הגדולים
    או בפקולטות לרפואת שיניים בשתי האוניברסיטאות הגדולות (ת"א וירושלים).
    בהצלחה
    ד"ר דניאל ניצן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו