שיני בינה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שיני בינה
    לירון
    05/04/2007

ד"ר ניצן שלום,
    שמי לירון בת 22, לפני כמספר חודשים בעת ביקור אצל רופא השיניים נאמר לי כי עלי לעקור את אחת משיני הבינה התחתונות. הופניתי לצילום פנורמי ושם ניראה כי השן קרובה מאוד לעצב ובעת העקירה יש חשש לפגיעה במערכת העצבים וכן פגיעה בתחושת השפה.
    האמת שהפחידו אותי מאוד שם על הניתוח שהוא לא פשוט והוא מתבצע רק בבית חולים. האם יש טעם לחששות? ואם אפשר לקבל עוד קצת פרטים על התופעה והניתוח..
    תודה וחג שמח.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שיני בינה

הוספת תגובה

• סיכון לפגיעה עצבית בעקירת שיני בינה

ד``ר דניאל ניצן
    05/04/2007

שלום לירון
    כפי שנאמר לך, בעת עקירת שן בינה תחתונה, קיים סיכון לפגיעה בעצב האחראי על התחושה בחצי מהשפה התחתונה באותו צד בו נמצאת שן הבינה. ככלל, הסיכון הוא נמוך מאוד, אולם יש מקרים בהם הסיכון הוא גבוה יחסית. לכן כדאי לעקור שיניים כלואות אצל מטפל בעל הכשרה מתאימה. מומחים לכירורגיית הפה והלסתות הם ה"מקצוענים" בתחום העקירות הכירורגיות, וניתן לבצע את הטיפול בכל מרכז רפואי בו קיימת מרפאה לכירורגית פה ולסת, או אצל מומחים לכירורגיית הפה והלסתות במרפאות השונות.
    בהצלחה וחג שמח
    ד"ר דניאל ניצן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שן בינה כלואה

יהודית
    10/04/2007

רציתי להמליץ...
    לפני כחודשיים וחצי עקרתי שן בינה כלואה שהיתה קרובה לסינוסים.
    אין יותר פחדנית ממני ,ואם אני עברתי כל אחד יכול
    גם אני מאוד חששתי לבסוף ביצעתי את העקירה בבית חולים רמב"ם בחיפה בהרדמה כללית .
    הייתי צריכה לעקור שן בינה כלואה הקרובה לסינוסים ,וכן גידול של שני ס"מ שהיה שם , ולצורך כך נאלצו גם לעקור לי את שני השיניים האחרונות בלסת העליונה.
    מי שהומלץ לה לעקור שלא תפחד ,אני מוכנה לעודד ככול שניתן
    בהצלחה לכולם

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודות ליהודית

ד``ר דניאל ניצן
    10/04/2007

ליהודית שלום
    חן חן על העידוד והתמיכה המורלית שאת מציעה.
    יישר כוח !
    ד"ר דניאל ניצן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו