"קליקים" בלסת+שן כלואה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• "קליקים" בלסת+שן כלואה
    גל
    14/02/2010

שלום רב,
    לפני חודשיים בערך שמתי לב לגוש שצמח לי מאחורי האוזן. בהתחלה התעלמתי ממנו עד שיצאו לי עוד גושים באזור האוזן והצוואר מימין, האזור היה נפוח וכואב. הלכתי לרופא א.א.ג. ששלח אותי לצילומים שהראו שיש שם בלוטות לימפה מעט נפוחות אך מראה תקין. בתקופה הזו הכאב ממש החמיר והיה כואב לי לפעמים לפתוח ולסגור את הלסת שכל פתיחה וסגירה הייתה מלווה ב"קליקים". הרופא אמר שלא נראה לו שהכאבים קשורים לאוזן אלא ללסת כי ראה שהסגירה של הלסת לא טובה (רווח משמעותי בין 2 הלסתות בסגירה) וזה כנראה מה שגרם לכאב. הוא אמר שאין טעם להפנות אותי לרופא פה ולסת כי גם כך הוא יגיד לי ללכת לאורטודנט ולכן שלח אותי ישר לאורטודנט.בנוסף, יש לי באותו צד של הלסת שן בינה כלואה שלא יכולה לצמוח כי היא בזוית לא טובה. שאלתי היא-האם כדאי לפנות לרופא שיניים (בגלל השן הכלואה) /לפה לוסת (בגלל הקליקים והסגירה) /לאורטודנט(שנראה לי לא ריאלי לסבול את הכאבים האלה שנה עד שהלסת תתיישר...)???
    תודה מראש,
    גל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    "קליקים" בלסת+שן כלואה

הוספת תגובה

• קליקים" בלסת+שן כלואה

ד``ר יזהר שוחט
    14/02/2010

אנא גש לבדיקת כירורג פה ולסת שיוכל לטפל הן בשן הכלואה והן בבעיית המפרק

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו