לסת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לסת
    קובי
    21/02/2010

שלום,
    אני בן 25 והתנועה פתיחה סגירה של הלסת שלי נוטה קדימה, הכוונה שהיא זזה קדימה כשאני פותח את הפה וכשאני סוגר את הפה אני מתאמץ להזיזה למקום בחזרה כלומר התנועה הנורמטיבית בלסתות לא קיימת אצלי(כנראה בגלל תאונה שעברתי) מה שגרם להמון שרירים נוקשים וכואבים להתפתח באזור מפרק הלסת והרכות ובנוסף אני חורק שיניים בשינה.
    הייתי במחלקת פה ולסת באיכילוב ונתנו לי סד לילה אקרילי נוקשה שאני משתמש בו כבר שנה וחצי ללא שיפור משמעותי.
    ביומיום אני מתקשה ללעוס ולעיתים גם לדבר ואני לא מוצא שום פתרון לבעיה (שאלתי גם את רופא המשפחה שלא מבין מה אני רוצה ממנו).

יש לי רופא פרטי שהוא מכיר את בעיה והוא יודע לפתור באמצעות מכשיר אמריקאי שדוחף הלסת אחורה 12 שעות ביום- המחיר של התכשיר הזה נורא יקר ומסתכם בכמה עשרות אלפי שקלים ללא קבלת אחריות על התוצאה.

האם התופעה הזאת מוכרת??? האם הפתרון שלה כירורגי??? למי עליי לפנות??? (אני בקופ"ח כללית)

בתודה מראש
    קובי מ.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לסת

הוספת תגובה

• לקובי

אני
    21/02/2010

לעניות דעתי- תפנה לכירורג פה ולסת ואולי אורטודנט. ועל בסיס ניסיון אישי- לא דרך הקופה בשום אופן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה, אשמח לקבל תשובה מצוות הפורום

קובי
    22/02/2010

אשמח לקבל תשובה יותר מקצועית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לסת בולטת

ד``ר דניאל ניצן
    23/02/2010

שלום קובי
    יש מרפאה להפרעות סגר ופרקי לסת, באוניברסיטת תל אביב. אנא פנה אליהם ליעוץ.
    בריאות
    דניאל ניצן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי, לא מצליח למצוא מידע על המרפאה

קובי
    24/02/2010

חיפשתי מידע או מספר טלפון של המרפאה הזאת באוניברסיטת תל אביב ולא מצאתי כלום אשמח אם תוכל לכוון אותי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו