מספר שאלות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מספר שאלות
    דביר
    09/03/2010

לצוות שלום רב,

סליחה מראש על הבורות,אני שבוע וחצי סובל מכאבים באזור השיינים ,שן עליונה.ככל הנראה בשן שכבר ביצעו לי בה טיפול שורש לפני כמה שנים.היא ממוקמת ליד עוד שן ולידה שן בינה שעקרו לי אותה לפני כשנה וחצי ואפילו יותר,יש לי מעט רידומים בשפה העליונה.ונימול.בין היתר יש לי כאבים באזור הרכות {בצד של הראש בסיום של המצח וזה בכיוון בצד של האזור של השן הכואבת,בלחיצה באזור הרכות וגם באזור שליד האוזן המקום כואב לי} אז אולי זה בכלל יכול להיות משהו של הלסת? ניסיתי לקבוע תור לרופא שיינים .מכיוון שהרופא שיינים שלי נמצא כעת בחופשה וחוזר רק בשבוע הבא.לא נקבע לי תור לרופא אחר ששם גם לא לעזרה ראשונה .בטענה שהרופא שלי מכיר אותי ויודע את התיק שלי ואת הטיפולי שיינים שעברתי אצלו וכ"ד. לרופא אחר אני לא רואה טעם ללכת כי אצטרך לבצע צילום מחדש וזה ימשוך זמן.רוצה לדעת האם במידה ויש לי דלקת באזור של השן האם זה יכול להגיע למח,אפשר למות מזה? ושאלה נוספת ,היו לי במשך כשנה נימול של שתי השפתיים,כאבים באזור הרכות,כאבי ראש.וכל זה מכיוון הלסת כי ביצעתי מספר בדיקות אצל 2 רופאי שיינים שונים.וגם צילום פנורמי שהראה שאין שאירות באזור של העקירה.רופא אחד הציע לי עיסת לילה והשתמשתי בזה במשך חצי שנה,אך הדבר לא הועיל לי.ואני כן חושש שאולי כן נשאר לי שורש או משהו מהשן בינה שעקרו לי .או שזה בכלל הלסת אני כבר לא יודע.ואולי השן שכואבת לי עכשיו היא מקרינה לי על כל האזור. אודה לתגובה לפי ההתרשמות ממה שציינתי.
    ועצה לאיזה רופא כדאי לפנות ,ומה כדאי לברר או לבצע
    בתודה אביעד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מספר שאלות

הוספת תגובה

• מספר שאלות

ד``ר יזהר שוחט
    10/03/2010

שלום אביעד
    מומלץ שתיגש לבדיקה ע"י רופ"ש בהקדם על מנת לבדוק את מקור הבעיה . גם אם רופא השיניים בחופש מומלץ כי תבדק ע"י מחליפו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו