שאלה בנוגע לפרקי הלסת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה בנוגע לפרקי הלסת
    אורן
    21/03/2010

שלום לכם,
    אני בחור בן 28. מזה כמה שנים שיש לי "טיקים" בזמן הלעיסה בלסת ימין.
    אני מטופל כבר כ-4 שנים במרפאת פה ולסת בביה"ח כרמל, שם טענה הרופאה (בגיבוי צילום פנורמי) כי יש לי גדילת יתר של אחת הלסתות שגורמת לכך ולקצת עיוות בזמן החיוך. וסגירה עקומה של השיניים.

הרופאה התאימה לי סד לילה לפני כשנתיים וטענה שאם משהו יכול לעזור זה רק זה.

כיום כעבור 4 שנים והתאמת סד אחר מלפני שנתיים, מלבד תזוזה נוספת (כיום הסטייה היא של כ-2.5 מ"מ לצד ימין) אין הטבה מסוימת בקליקים, ולמעשה המצב נותר כפי שהיה, אך למרות הכל אין כאבים או בעיה אסתטית חמורה.

רציתי לשאול, האם אני יכול לישון "על מי מנוחות" או שעלי כבר היום למרות שאין כאבים או בעיה יוצאת דופן לטפל במקום מקצועי יותר בבעיה זו?
    האם זה יכול להחמיר בצורה משמעותית, והאם ניתן לטפל ואף לפתור בעיה זו ללא ניתוח ששמעתי שהוא מאוד לא פשוט.

תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה בנוגע לפרקי הלסת

הוספת תגובה

• שאלה בנוגע לפרקי הלסת

ד``ר יזהר שוחט
    23/03/2010

יש צורך בבדיקה וצילומים עדכניים על מנת לחליט על אפשרויות הטיפול. מומלצת בדיקה משולבת של אורתוונט וכירורג פה ולסת לצורך אבחנה וקביעת תוכנת טיפול

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו