ריח מטורף אחרי עקירת שן כלואה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ריח מטורף אחרי עקירת שן כלואה
    שחר
    28/03/2010

שלום רב.
    בתאריך 16.3.10 עקרתי שן בינה כלואה עליונה בביה'ח וולפסון.
    הופנתי ע"י קופת החולים כי השן הייתה מאוד גבוהה (קרובה לסינוס?) והעקירה מסובכת.
    העקירה הייתה קשה אבל תאורטית מוצלחת.
    כבר לפני שבוע הנפיחות ירדה וכאבים היו נסבלים. מה שלא היה נסבל הוא הריח שיש לי באף ובפה,בנוסף יוצאות לי הפרשות מהאף ומהפה (כמו נוזל ירוק ומגעיל).
    בבדיקה שניה(היום-28.3) (כשהוציאו תפרים) אמרו לי שיש לי סינוס ושיש פתח בפה שעובר לאף.אמורים לתפור לי מחר (29.3)את הפתח שנוצר.
    אני צריך בבקשרה שתשפכו לי אור על הנושא כי אני נורא לחוץ.
    קוראים לזה סינוס פתוח?,האם ההפרשות המלוות בריח רע (בלתי נסבל!) הם זיהומיות? זה מסוכן?
    והכי חשוב!
    מה יהיה אחרי שיסגרו את החור איך מוציאים את הליכלוך והריח שנכנס לשם?,אני לא אוכל לחיות עוד הרבה זמן עם הריח הזה.
    אני לא מסוגל לדבר עם אנשים גם במרחק של מטר!
    בבקשה help me!
    תודה מראש וחג שמח.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• ריח מטורף אחרי עקירת שן כלואה

ד``ר יזהר שוחט
    28/03/2010

מקור הריח וההפרשות הוא בתהליך זיהומי הנגרם בסינוס. יש לדאוג לניקוי הסינוס ולהעלמת התהליך הדלקתי ע"י אנטיביטיקה ושטיפות על מנת להגדיל את סיכויי ההצלחה של הפעולה שמטרתה לסגור מחדש את הסינוס ולמנוע את הקשר לחלל הפה. במידה והפעולה מצליחה הרי שהסינוס יחלים ולא יווצרו ההפרשות המלוות בריח לא נעים.
    בריאות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו