כאבי לסת וקליקים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי לסת וקליקים
    אנונימי
    09/04/2010

שלום ד"ר, אני בן 22 ומזה כ4-5 שנים אני סובל מכאבים בלסת, לסת "תקועה" וקליקים חזקים.
    יש לציין שבהתחלה בקושי היו כאבים והבעיה העיקרית הייתה קליקים ולסת תקועה (לא יכול לפתוח את הפה עד הסוף) - הפריע אך הסתדרתי עם זה (אני יודע שזה לא בסדר)
    לפני כמעט שנה הייתי אצל רופא שהביא לי סד לילה אבל לא הצלחתי לישון איתו וזנחתי את זה.

כיום אני סובל מכאבים חזקים, לסת תקועה כמעט כל הזמן וקליקים כואבים, מה שמפריע לי לאכול, לפהק וכו'.

הכאבים ניהיו בלתי נסבלים והייתי מוכן לעבור הכל כדי לטפל בבעיה הזאת, אשמח אם תעזור ותייעץ לי אם יש דרכי טיפול אחרים חוץ מסד לילה, ומה אפשר לעשות בינתיים? בנוסף בלי קשר לכאבים - אני לא לועס מסטיקים (הבנתי שזה יכול להחמיר את המצב)

והאם יש מכון\מרפאה מומלצת לטיפול?
    תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבי לסת וקליקים

הוספת תגובה

• לסת

קובי
    09/04/2010

שלום אני סובל מאותה בעיה

הייתי עם סד לילה שנה וחצי זה הקל על הבעיה אך לא פתר אותה
    אצלי הבעיה יותר בלעיסה ואפילו בדיבור ממושך

יש לי תור למחלקת פה ולסת באיכילוב שוב ומקווה שיגידו לי מה השם של הבעיה ואיך פותרים אותה

חשוב מאוד !! ! ! ! לרופאים של היום אין סבלנות!!! צריך להיתעקש איתם על הפתרון לבעיה ולא רק פתרון זמני (מניסיון)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבי לסת וקליקים

ד``ר יזהר שוחט
    11/04/2010

אנא גש לבדיקת כירורג פה ולסת עם צילום פנורמי. המנעות או הפחתה בלעיסת מסטיקים עשויה לסייע לשפר את מצבך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו