שן טוחנת דלקתית שהחניכיים עלו עליה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שן טוחנת דלקתית שהחניכיים עלו עליה
    שירלי
    22/10/2007

שלום רב, בת 29 עם עששת נוראית כתוצאה מהזנחה בפה אני סובלת מחרדה דנטלית קשה וברצוני מספר שאלות דחופות: 1 האם יש מרפאה בחיפה המטפלת באנשים מהסוג שלי ומה האפשרויות שלי אני סולבת מתטכיקרידה שעולה במצב של חרדה.אציין החרדה הופיעה לאחר טראומה של דימום ארוך מעקירה כתוצאה מרופא שהוא אינו כירוג.. 2. יש לי שן שהחניכים עלו עליה והיא עליונה והדלקת שם מזה שנים נראתה גם בצילום, לפני כמספר ימים החלו כאבים ונפיחות באזור הסינוס ליד האף אני לוקחת זינט פעמים ביום בהמצלת הרופ ומזה יומיים ישנה הקלה קטנה מאוד רופא אמר שחייבת להוציא רק אחרי טיפול מלא באנטיביוטיקה שתצטמצם הדלקת שאלתי האם אני יריגש תעקירה כתוצאה מכך שזו דלקת ארוכת טווח או שעם ההרדמה אין סיכוי להרגיש גם אם ישנה ציסטה מתחת כי אני נורא חרדה מלהרגיש כאב בעקירה האם הזינת היא התרופה האידאלית ומצד שני אין לי הרבה ברירות אשמח אם תעזור לי ולא במעט בלומר לי את האמת מה מחכה לי במצב שכזה, תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• עקירת שן

ד``ר דניאל ניצן
    22/10/2007

שלום שירלי
    1. אני לא ממליץ על מרפאות, ובכל מקרה אני לא מכיר מרפאות בחיפה
    2. ניתן לעקור את השן לאחר השלב החריף (בדרך כלל מספר ימים אחרי), ניתן להרדים את המקום בצורה טובה ואין שום סיבה שיהיו כאבים בזמן העקירה
    בהצלחה
    ד"ר דניאל ניצן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו