בלוטת לימפה מוגדלת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בלוטת לימפה מוגדלת
    אנה
    29/04/2010

שלום, אני בת 18 ולפני בערך חודש הרגשתי טעם של דם בפה, וישר ראיתי שיש לי דם מהאף.. שאבתי את הדם והוא יצא לי עם הליחה.. זה קרה בערך פעמיים, מאז לא קרה יותר.. לפני שבוע התחיל לכאוב לי הגרון והלכתי לרופא, היא אמרה לי שיש לי בלוטת לימפה מוגדלת בצוואר, ונתנה לי אנטיביוטיקה.. אני לוקחת אנטיביוטיקה כבר 4 ימים הכאב גרון עבר, אך עכשיו יש לי כאב בצד ימין (הצד של הבלוטה הנפוחה ) ולחץ כזה בראש... עדיין יש לי הרבה ליחה.. הבלוטה עדיין נפוחה אבל כואבת פחות.. קראתי כרגע על מחלת הסרטן בלוע ובפה.. וראיתי שאחד התסמינים של זה זה בלוטה נפוחה.. אני מעשנת, אבל ממש מעט 5-6 סיגריות ביום.. לאחרונה אני מנסה להפסיק.. האם יש סיכוי כלשהו שיש לי סרטן? אני נורא מפחדת... בבקשה תענה לי בהקדם...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בלוטת לימפה מוגדלת

הוספת תגובה

• בלוטת לימפה מוגדלת

ד``ר יזהר שוחט
    29/04/2010

הסבירות כי המדובר בסרטן הינה נמוכה מאוד אולם יש צורך בבדיקת כירורג פה ולסת אם הבלוטה נותרת נפוחה 10 ימים לאחר גמר הטיפול האנטיביוטי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו