חשש לאבן בבלוטת הרוק - דחוף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חשש לאבן בבלוטת הרוק - דחוף
    דוד
    07/05/2010

לפני כחודשיים התחילה להתנפח לי הלשון ונעשו לי כאבי גרון חזקים אשר איני יכול לבלוע כתוצאה מכך התייעצתי עם רופאי שיניים עם מומחים לאףאוזן גרון עשיתי צילומים וחוץ מזה שמילאו אותי באנטיביוטיקה לא פתרו לי שום בעיה בעוד אני עדיין סובל מכאבים כאילו לא השתמשתי בכדורים. יש לציין כי גם עקרתי 2 שיניים תחתונות י אמרו לי שיכול להיות שיש לי דלקת שם עשיתי גם ניקוי אבן אך כלום לא עזר אני לא יושן בלילות קם באמצע הלילה עם לשון נפוחה לפני כיומיים כמעט נחנקתי מזה שהתנפחה לי הלשון . קיבלתי גם כדורים מסוג פרדמיזון אשר רק דרכם הנפיחות של הלשון יורדת אך לא לגמרי, הכדוקים מכילים אסטרואידים ואני מפחד כי זה לא בריא לקחת כל כך הרבה . אני על סף יאוש . הבדיקה הפולשנית אשר היני אמור לעבור בבי"ח שהינה בדיקה פולשנית נכון לעכשו אינה מאושרת ע"י קופ"ח .
    דר' אנ מתחנן תעזור לי אני כבר לא יכול לסבול יותר נא החזר לי תשובה במהירות למייל אם יש באפשרותך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אבן בבלוטת הרוק

ד``ר דניאל ניצן
    08/05/2010

שלום
    אם יש אבחנה של אבן בבלוטת הרוק, אני מניח שהציעו לך אופציות טיפוליות כגון הוצאת האבן או הוצאה של הבלוטה .
    אינני מבין איך אני יכול לעזור לך מעבר למה שהציעו לך.
    בריאות
    ד"ר דניאל ניצן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בלוטת הרוק

דוד
    09/05/2010

דר' בוקר טוב
    יש לצין כי עדיין אין אבחנה העיניין הוא שלאן שלא פניתי נתקלתי בקיר ואף אחד לא עונה לי ממה זה נובע אם יש לך המלצה על רופא מומחה שיכול לפתור לי את הבעיה אני אודה לך . אני אומנם מחיפה אבל אין לי שום בעיה לנסוע מחוץ לעיר על-מנת לפתור את הבעיה הנמשכת הזו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו