שן בינה כלואה מתחילה לכאוב מאוד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שן בינה כלואה מתחילה לכאוב מאוד
    אלכס
    15/05/2010

שלום רב,
    לפני מספר חודשים יצאה לי שן כלואה אחד מתוך השתיים הקיימות אצלי בלסת התחתונה.
    השן התחילה לצמוח לא טוב ונוטע כלפי חוץ, חצי שן בחוץ וחצי מנסה לצאת אך נתקל במחסום דמוי עצם או משהו. {בצידי השיניים בהמשך קו השיניים}.
    לפני יותר משבוע התחלתי לסבול מכאבים עזים באזור של השן, כאבים אלה מחמירים לקראת הערב.
    מהתייעצות עם שני רופאים, כדי להקל על הכאב אחד אמר לקחת אופטלגין והשני אמר שהוא חושב שאני צריך אנטיביוטיקה. אני לוקח רק אופטלגין, כמובן שאחרי שהכאבים יעברו אני רוצה לעשות את העקירה.

שאלותי הם: האם נכון לחכות שהכאבים יעברו ואז לעשות עקירה? מה עוד אני יכול לעשות כדי להקל על הכאבים? האם יש סיבה לכך שהכאבים מתגברים בלילה?
    כמו כן עקירה כזו צריך לעשות רופא מומחה, היכן אוכל לבדוק שאכן הרופא עליו אני מעוניין ללכת הוא כירורג מומחה. האם יש עדיפות (מבחינת הניתוח, תנאים) לבתי חולים על פני מרפאות פרטיות?.

תודה על התשובה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שו בינה

ד``ר דניאל ניצן
    15/05/2010

שלום אלכס
    1. כדאי לעקור את השן כשאין כאבים במקום.
    2. רשימת המומחים ניתן לראות באתר של ההסתדרות לרפואת שיניים.
    3. מקום העקירה לא משנה.
    בריאות
    ד"ר דניאל ניצן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו