חצי שנה אחרי סיום הטיפול בשתל-

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חצי שנה אחרי סיום הטיפול בשתל-
    רוני
    30/10/2007

שלום ד"ר,

הנני בחורה בת 29.
    לפני כשנה עברתי עקירה כירוגית בשן אשר מול שן 26, הרופא , כך הבנתי, עשה את השתל עמוק קצת יותר ממה שאמור היה לעשות, ובכל זאת השתל נקלט ואת הכתר עשו לי לאחר חצי שנה.

הכתר הראשון שעשו היה כמו חתיכת אבן קטנה ולא הייתי מוכנה להלביש אותו על השתל מאחר וזה לא אסטתי ולא היה מקובל עלי. הרופא שינה את הכתר לכתר שונה, רחב יותר.

מאז הלבשת הכתר אינני מרגישה כל כךבנוח איתו- אני מרגישה את ה"ריק" שיש מתחת לשן, אך עם זאת אני מקפידה כל לילה לנקות את שיני עם חוט דנטלי ועם מי מלח.
    לאחרונה, ממש בימים האחרונים, אני מרגישה כאבים בחניכיים של השתל, הצבע שם נראה כהה יותר וכשאני אוכלת, אני מרגישה את האוכל "נכנס" אל בין השיניים, דבר אשר מפריע לי מאוד.

אני מטופלת דרך ה"כללית", אני כבר לא ממש מרוצה מהטעויות (עוד אחרות נוספות) שהם עשו בפה שלי. מאחר ואני כל כך מקפידה על שיני, אני כל כך מאוכזבת שבהינד ראש הם עוקרים שיניים, ועוד מבלי לעשות צילום לפני ואחרי...ביקשתי צילום והרופא אמר לי שאין טעם בזה- שזה יפגע בי יותר מאשר הטיפול עצמו.
    אני אובדת עצות, סובלת מכאבי ראש חזקים מאוד בשל העקירה שעשו לי בבינה העליונה- וגם זה- עשו לי מבלי לצלם וכשבאתי רק לסתימה רגילה במקום -והרופא המטפל נגע שם ומאז סבלתי מכאבי תופת שהצריכו עקירה כואבת.

מכל הסיפור המבולבל הזה,
    ברצוני שתתיחס לעניין השתל שעכשיו רגיש וכואב באיזור החניכיים.

תודה על הסבלנות,
    רוני.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שתל

ד``ר דניאל ניצן
    31/10/2007

שלום רוני
    לא צריכים להיות כאבים חצי שנה אחרי ביצוע שתל. גשי לבדיקה אצל הרופא שביצע השתל.
    בהצלחה
    ד"ר דניאל ניצן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו