עקירה כירורגית של שן בינה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עקירה כירורגית של שן בינה
    יעל
    04/06/2010

שלום רב!
    שמי יעל, בת 27, ביום שני האחרון (31.06) בוצעה לי עקירה של שן מספר 48 במחלקת פה ולסת של ביה"ח איכילוב. היום, יום חמישי, כארבעה ימים לאחר הטיפול, הנפיחות עדיין קיימת והכאבים קשים יותר מאשר בימים הראשונים.
    התחושה היא כי אינני יכולה לפתוח את הפה לכדי צחצוח שיניים מפאת הכאבים שבאזור התפרים.
    בנוסף, כשאני עוברת על האזור עם הלשון, התפרים מורגשים והם נמצאים סביב השן הטוחנת, אבל איפה שהייתה בעבר השן שנעקרה יש ממש "בור", האם מדובר באזור שלא נתפר כראוי?
    הכאב החזק ביותר מופיע בבוקר, עם הקימה. מה גם שהבל הפה הוא מאד מאד לא נעים ולא רק בבוקר...
    שאלתי היא האם מדובר במשהו חריג שדורש הסתכלות רופא בהקדם (ביום שני הקרוב אני חוזרת אליו להסרת התפרים), או שמא זה מה שמורגש בתהליך ההחלמה? (אני חדשה בתחום.. ).
    בתודה מראש,
    יעל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עקירה כירורגית של שן בינה

הוספת תגובה

• עקירה

ד``ר דניאל ניצן
    04/06/2010

שלום
    אלו תופעות לואי רגילות אחרי עקירה.
    בריאות
    דניאל ניצן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

יעל
    10/06/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אתם עונים רק לחלק? יש סלקציה? מה זה

יובל
    11/06/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אפשר להירגע?

יעל
    12/06/2010

אין כאן שום סלקציה, אפשר להירגע,
    ברגע שיענו לך, יענו לך, גם אני ממתינה לתשובה על שאלה אחרת.
    לפני שאתה מתלהם, שים לב לתאריכים בהם נשאלה השאלה והתקבלה התשובה.
    אתמול פשוט אמרתי תודה, גם זה בסדר לעשות..
    סבלנות, אם זה כזה דחוף לך, לך לראות רופא!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טעות שלי אבל לא אני התלהמתי, אלא את

יובל
    12/06/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו