מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- יום לאחר עקירה...כרמית15/06/2010
שלום.לפני כשנה נעשה לי טיפול שורש בשן האחרונה למטה.למרות כל זריקות ההרדמה חשתי כאבי תופת בזמן הטיפול.כשהרופא סיים נותרתי כל השנה עם תחושת רגישות בשן.לאחרונה הרגישות גברה עד מאוד והפכה לכאב של ממש.הרופא טען שאינו רואה כלום בצילום...אבל הכאבים גברו וחזרתי אליו בדרישה שיפתח ויראה.הוא פתח ולאחר בדיקה אמר שראה משהו..הוא עשה לי טיפול שורש ללא הרדמה..עם המחטים לתוך התעלה ושם חומר.מאותו רגע הכאבים שם החריפו לכאבים איומים.חזרתי אליו למחרת וביקשתי שיעקור.יותר מדי סבל מהשן.הוא הסכים והחל להזריק עוד זריקה ועוד זריקה..חצי פה היה רדום רק השן לא! כל מגע בשן גמרה אותי.הוא החל בעקירה שנעשתה בכמה חלקים ואמר שזו לא עקירה רגילה אלא כרורגית.אני צרחתי מכאב כמו חיה שחוטה...הרגשתי הכל!!!
ביקשתי שירשום לי אנטיביוטיקה ואני לוקחת.העקירה נעשתה אתמול ואני עם כאבים חזקים.מסביב למקום שבו היתה השן יש הפרשה לבנה צהובה,כמו מוגלה.הוא אמר לעשות שטיפה עם מי מלח.שאלותיי הן: מדוע ישנה הפרשה כזו למרות האנטיביוטיקה? האם זה נורמלי כאבים קשים כאלה וכמה זמן הן אמורים להיות? יש ריח מאוד לא נעים מהפה..האם כל זה נורמלי? ומדוע למרות כל ההרדמה חשתי בכל? מה יכול להיות שהיה שם???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ועוד שאלה קטנה...
כרמית15/06/2010כמה זמן לאחר העקירה ניתן לשתות חם ולאכול על צד זה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהועוד שאלה קטנה
ד``ר יזהר שוחט15/06/2010יום אחרי העקירה ניתן לאכול ולשתות כרגיל. לגבי שאר השאלות - אנא גשי לבדיקת הרופא המטפל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
כבר שלושה חודשים שיש לה 2 פצעים בהירים בפה
תופעה מאוד מוזרה מזה שנתיים
האם רופא צריך להגיד מראש למטופל איזה סוג שתל יותקן בפיו
מוקצלה בשפה התחתונה ודרך לא כירורגית לטיפול
ממצא נגע ברירית הלחי
כתרים מעל שתלים- במשך 20 שנים
נגע ברירית הלחי- פסים לבנים
עקירת שן כלואה סיבוכים וסכנה
אמפוטציה לשורש השן- שן 16
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?