יום לאחר עקירה...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יום לאחר עקירה...
    כרמית
    15/06/2010

שלום.לפני כשנה נעשה לי טיפול שורש בשן האחרונה למטה.למרות כל זריקות ההרדמה חשתי כאבי תופת בזמן הטיפול.כשהרופא סיים נותרתי כל השנה עם תחושת רגישות בשן.לאחרונה הרגישות גברה עד מאוד והפכה לכאב של ממש.הרופא טען שאינו רואה כלום בצילום...אבל הכאבים גברו וחזרתי אליו בדרישה שיפתח ויראה.הוא פתח ולאחר בדיקה אמר שראה משהו..הוא עשה לי טיפול שורש ללא הרדמה..עם המחטים לתוך התעלה ושם חומר.מאותו רגע הכאבים שם החריפו לכאבים איומים.חזרתי אליו למחרת וביקשתי שיעקור.יותר מדי סבל מהשן.הוא הסכים והחל להזריק עוד זריקה ועוד זריקה..חצי פה היה רדום רק השן לא! כל מגע בשן גמרה אותי.הוא החל בעקירה שנעשתה בכמה חלקים ואמר שזו לא עקירה רגילה אלא כרורגית.אני צרחתי מכאב כמו חיה שחוטה...הרגשתי הכל!!!
    ביקשתי שירשום לי אנטיביוטיקה ואני לוקחת.העקירה נעשתה אתמול ואני עם כאבים חזקים.מסביב למקום שבו היתה השן יש הפרשה לבנה צהובה,כמו מוגלה.הוא אמר לעשות שטיפה עם מי מלח.שאלותיי הן: מדוע ישנה הפרשה כזו למרות האנטיביוטיקה? האם זה נורמלי כאבים קשים כאלה וכמה זמן הן אמורים להיות? יש ריח מאוד לא נעים מהפה..האם כל זה נורמלי? ומדוע למרות כל ההרדמה חשתי בכל? מה יכול להיות שהיה שם???

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יום לאחר עקירה...

הוספת תגובה

• ועוד שאלה קטנה...

כרמית
    15/06/2010

כמה זמן לאחר העקירה ניתן לשתות חם ולאכול על צד זה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ועוד שאלה קטנה

ד``ר יזהר שוחט
    15/06/2010

יום אחרי העקירה ניתן לאכול ולשתות כרגיל. לגבי שאר השאלות - אנא גשי לבדיקת הרופא המטפל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו