עדיין ממתינה לתשובה...שנה לאחר עקיר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עדיין ממתינה לתשובה...שנה לאחר עקיר
    מירב-לחוצה
    24/06/2010

לפני כשנה וחצי החלו לי כאבים בשן בינה התחתונה מצד שמאל והחלה נפיחות (מעין ג'ולה קטנה)בבלוטת לימפה( למיטב הבנתי) מתחת לשן זו. לאחר בירורים מקיפים עם מומחה פה ולסת, רופא שיניים וא.א.ג (אשר ערכה לי FNA) (כמובן שלכל רופא הלכתי בנפרד) הובן לי כי הבלוטה הנפוחה זה עיניין תגובתי ויש לעקור את השן.
    היום,לאחר שנה מרגע העקירה אני עדיין סובלת לעיתים קרובות מנפיחות הבלוטה, הנפיחות מלווה ברגישות יתר של או צד בחניכיים (עד כדי רצון לגרד שם בחוזקה)- חזרתי לברור נוסף אצל א.א.ג אשר לא מצאה ממצא חריג בבדיקה רגילה אצלה ומיד לאחר לקיחת מוקסיפן העיניין נרגע, לדעתה אני פשוט רגישה מידי וקשרי הלימפה שלי מגיבות מיד(או משהו כזה)
    היום שוב גיליתי את הבלוטה נפחות - חשוב לציין ואייני יודעת אם זה קשור לפני יומיים סבלתי ממעיין אלרגיה קשה בעין אשר גררה אותי להתקף מגרנה ו "השביתה אותי" למשך יום
    נכון להיום מרוב יאוש החלטתי לגשת בעוד כשבועיים שלוש-לרופא בלוטות
    האם הנושאים קשורים אחד לשני? (בלוטת הלימפה והעין)
    האם יש רופא אחר שעלי לגשת אליו?
    האם יש סיבה לדאגה? כי כבר עייפתי מרוב חששות של שנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שנה לאחר עקיר

ד``ר יזהר שוחט
    26/06/2010

לא נשמע כי יש סיבה לדאגה היות ולא המדובר בנפיחות קבועה אלא כזו שבאה והולכת ומגיבה לטיפול אנטיביוטי. מומלץ ייעוץ נוסף ע"י אא"ג או לחילופין כירורג פה ולסת. לא נראה כי קיים קשר בין הגרד בעין לנפיחות בבלוטה התת לסתית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו