מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עדיין ממתינה לתשובה...שנה לאחר עקירמירב-לחוצה24/06/2010
לפני כשנה וחצי החלו לי כאבים בשן בינה התחתונה מצד שמאל והחלה נפיחות (מעין ג'ולה קטנה)בבלוטת לימפה( למיטב הבנתי) מתחת לשן זו. לאחר בירורים מקיפים עם מומחה פה ולסת, רופא שיניים וא.א.ג (אשר ערכה לי FNA) (כמובן שלכל רופא הלכתי בנפרד) הובן לי כי הבלוטה הנפוחה זה עיניין תגובתי ויש לעקור את השן.
היום,לאחר שנה מרגע העקירה אני עדיין סובלת לעיתים קרובות מנפיחות הבלוטה, הנפיחות מלווה ברגישות יתר של או צד בחניכיים (עד כדי רצון לגרד שם בחוזקה)- חזרתי לברור נוסף אצל א.א.ג אשר לא מצאה ממצא חריג בבדיקה רגילה אצלה ומיד לאחר לקיחת מוקסיפן העיניין נרגע, לדעתה אני פשוט רגישה מידי וקשרי הלימפה שלי מגיבות מיד(או משהו כזה)
היום שוב גיליתי את הבלוטה נפחות - חשוב לציין ואייני יודעת אם זה קשור לפני יומיים סבלתי ממעיין אלרגיה קשה בעין אשר גררה אותי להתקף מגרנה ו "השביתה אותי" למשך יום
נכון להיום מרוב יאוש החלטתי לגשת בעוד כשבועיים שלוש-לרופא בלוטות
האם הנושאים קשורים אחד לשני? (בלוטת הלימפה והעין)
האם יש רופא אחר שעלי לגשת אליו?
האם יש סיבה לדאגה? כי כבר עייפתי מרוב חששות של שנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שנה לאחר עקיר
ד``ר יזהר שוחט26/06/2010לא נשמע כי יש סיבה לדאגה היות ולא המדובר בנפיחות קבועה אלא כזו שבאה והולכת ומגיבה לטיפול אנטיביוטי. מומלץ ייעוץ נוסף ע"י אא"ג או לחילופין כירורג פה ולסת. לא נראה כי קיים קשר בין הגרד בעין לנפיחות בבלוטה התת לסתית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
כבר שלושה חודשים שיש לה 2 פצעים בהירים בפה
תופעה מאוד מוזרה מזה שנתיים
האם רופא צריך להגיד מראש למטופל איזה סוג שתל יותקן בפיו
מוקצלה בשפה התחתונה ודרך לא כירורגית לטיפול
ממצא נגע ברירית הלחי
כתרים מעל שתלים- במשך 20 שנים
נגע ברירית הלחי- פסים לבנים
עקירת שן כלואה סיבוכים וסכנה
אמפוטציה לשורש השן- שן 16
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?