עקירת שן בינה כלואה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עקירת שן בינה כלואה
    זיו הנקין
    27/06/2010

אהלן,אחרי בערך חודש של כאבי שיניים דיי מעיקים שלחו אותי לצילום פנורמי ואמרו לי שיש לי שן בינה כלואה שצריך לעקור. הבנתי שמדובר בהליך מסוכן ומאוד לא נעים ושעדיף להמנע ממנו. מצד שני, הכאבים דיי מפריעים לי,קשה להתעלם מהם והם מתגברים. במרפאה ציינו שהעלות היא בן 800-ל-1200 ורציתי לדעת האם זה מחיר סביר או שכדאי לנסות בעוד מקומות.
    בנוסף,בהנחה שאעבור את הניתוח,כמה זמן בממוצע לוקח להחלים ממנו? אני אמור לטוס אוטוטו לחופשה ואני לא יודע אם לקנות כרטיס או לחכות לסיום הניתוח לראות איך זה מרגיש. אולי לדחות את הניתוח ולקחת משכבי כאבים בנתיים?
    תודה רבה מראש...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עקירת שן בינה כלואה

הוספת תגובה

• עקירת שן בינה כלואה

ד``ר יזהר שוחט
    27/06/2010

מחיר העקירה נקבע לפי נסיונו ומיומנותו של הרופא וטווח המחירים רחב.משך ההתאוששות הממוצע מעקירה כירוגית של שן בינה כלואה הוא 4-5 ימים.מומלץ כי תבדק ע"י כירורג פה ולסת שידע להמליץ על דחיפות העקירה ובעקבות כך תוכל להחליט על נסיעתך לחופשה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו