ציסטה מעל השן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ציסטה מעל השן
    בתאל סבג
    30/06/2010

אני בת 26 יש לי ציסטה מעל השן עברתי עקירה כירורגית הרופא פה ולסת אמר שאין מה לדאוג זה לא חלילה סרטני ולא מסוכן במהלך העקירה יצא נוזל מהציסטה ךאחר שבוע הורדתי את התפרים והרופא אמר שאני לא יצטרך ניתוח להוריד את הציסטה שהיא תיספג לבד כרגע אני 8 ימים אחרי העקירה ועדין מרגישה את הציסטה האם זה בסדר ? כמה זמן לוקח לציסטה להיספג ? אני ממש חוששת אנא אם אפשר תשובה בדחיפות תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ציסטה מעל השן

הוספת תגובה

• ציסטה בחניכיים

בתאל סבג
    30/06/2010

רציתי לדעת מתי אתם עונים על שאלות בפורום אני קצת בלחץ תודה ויום טוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ציסטה מעל השן

ד``ר יזהר שוחט
    30/06/2010

בנידה וסולקה הציסטה במהלך עקירת השן ריפוי האיזור ומילוי העצם נמשך כ 3 חודשים בממוצע

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ציסטה בחניכיים

בתאל סבג
    30/06/2010

אני עדין לא יודעת אם היא סולקה לגמרי במהלך העקירה יצא נוזל והרופא אמר שלא צריך התערבות כירורגית להוציאה הוא מניח שהיא תיצא לבד השאלה שלי היא כמה אחרי העקירה אני אמרורה שלא להרגיש אותה ? אני עדין מרגישה אני מפחדת מאוד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ציסטה בחניכיים

בתאל סבג
    30/06/2010

עוד דבר הוא לא אמר שהיא נעלמה לגמרי בביקור האחרון אלא שהיא תיספג לבד זה הגיוני שציסטה ניספגת לבד ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו