חשיפת חניכיים בחיוך

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חשיפת חניכיים בחיוך
    יובל
    16/07/2010

אני חייבת עזרה, אני כבר באמת לא יודעת מה לעשות, אני בת 16 כמעט ויש לי בעיה שנמשכת כבר 3 שנים ,ומאז שסיימתי טיפול אורטודנטי ליישור שיניים היא ממש החמירה. כשאני צוחקת או מחייכת החניכיים בלסת העליונה נחשפות מאוד, המראה של זה ממש מזעזע, והורס לי את הביטחון, אני מתביישת לחייך לאנשים, לצחוק בחברת אנשים אני מסתירה את הפה או אפילו מנסה לעוות את הפנים תוך כדי החיוך אבל זה לא עוזר כבר, החיוך מגעיל אותי למרות שהשיניים לבנות וישרות, החניכיים האלה פשוט הורסות אותו. אמא שלי לא יודעת מה לעשות והיא פוסלת כל אפשרות של ניתוח, אז מה עוד אפשר לעשות? למי ניתן לפנות? אינ ממש נואשת כבר אני במצב מעיק של לא לחייך :( אני אשמח לקבל הפניות לרופאים שמטפלים בזה באזור מרכז- ת"א..חולון או רשל"צ

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חשיפת חניכיים בחיוך

הוספת תגובה

• חשיפת חניכיים בחיוך

ד``ר יזהר שוחט
    18/07/2010

קיימת אפשרות ניתוחית לטיפול בתופעה. באם הינך מעוניינת לשמוע אנא פני למחלקה לכירוגיה פה ולסת באחד מבתי החולים במרכז שם לאחר בדיקתך יוכלו להתאים את הפיתרון המתאים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו