מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לסת תפוסה - מפרקי הלסתמאיה18/08/2010
שלום רב,
רקע: זה למעלה מ-10 שנים שאני סובלת מלסת תפוסה, שלא מפריעה הרבה לתפקוד היומיומי ואחת לכמה זמן נתפסת ברמה שזה רק מציק ולא מגביל.
לפני כשבועיים-שלושה קמתי בבוקר כאשר הלסת תפוסה מאוד: כואבת מאוד, אני לא יכולה ללעוס כלום ואפילו הכאבים הקרינו לאיזור השיניים והראש. המצב הזה נמשך עד היום. בשבוע האחרון נתנו לי תרופה לריפוי שרירים/אנטי דלקתית כדי להקל על הכאב, ובאמת הכאב (רק באיזור השיניים) קצת עבר, אבל עדיין - אני סובלת מכאבים ולא יכולה לאכול כמעט כלום...
בבדיקות בעבר, אמרו לי שככל הנראה זה נובע מנעילת לסתות או סגירה לא נכונה של הלסתות ושככל הנראה אצטרך סד לילה.
שאלתי: עד שמטפלים בנושא אחת ולתמיד - מה אפשר לעשות בנתיים כדי להעביר את הכאבים ולהיות יכולה לאכול אוכל מוצק? יש לי תחושה שאולי יש גם פגיעה במפרק...
לצערי רופאי פה ולסת בקופ"ח אליה אני שייכת יוצאים לפגרה מה שאומר תורים לעוד הרבה זמן,
כך שאשמח אם תוכלו גם להמליץ לי על רופא.
תודה רבה מראש,
מאיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לסת תפוסה - מפרקי הלסת
ד``ר יזהר שוחט23/08/2010אנא פני למרפאת פרקי לסת באונ' ת"א, בי"ח תה"ש או הדסה עין כרם. למעט טיפול נוגד דלקת וכאב וכן כלכלה רכה אין טיפול נוסף לשלב החריף.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
כבר שלושה חודשים שיש לה 2 פצעים בהירים בפה
תופעה מאוד מוזרה מזה שנתיים
האם רופא צריך להגיד מראש למטופל איזה סוג שתל יותקן בפיו
מוקצלה בשפה התחתונה ודרך לא כירורגית לטיפול
ממצא נגע ברירית הלחי
כתרים מעל שתלים- במשך 20 שנים
נגע ברירית הלחי- פסים לבנים
עקירת שן כלואה סיבוכים וסכנה
אמפוטציה לשורש השן- שן 16
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?