לסת תפוסה - מפרקי הלסת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לסת תפוסה - מפרקי הלסת
    מאיה
    18/08/2010

שלום רב,
    רקע: זה למעלה מ-10 שנים שאני סובלת מלסת תפוסה, שלא מפריעה הרבה לתפקוד היומיומי ואחת לכמה זמן נתפסת ברמה שזה רק מציק ולא מגביל.
    לפני כשבועיים-שלושה קמתי בבוקר כאשר הלסת תפוסה מאוד: כואבת מאוד, אני לא יכולה ללעוס כלום ואפילו הכאבים הקרינו לאיזור השיניים והראש. המצב הזה נמשך עד היום. בשבוע האחרון נתנו לי תרופה לריפוי שרירים/אנטי דלקתית כדי להקל על הכאב, ובאמת הכאב (רק באיזור השיניים) קצת עבר, אבל עדיין - אני סובלת מכאבים ולא יכולה לאכול כמעט כלום...
    בבדיקות בעבר, אמרו לי שככל הנראה זה נובע מנעילת לסתות או סגירה לא נכונה של הלסתות ושככל הנראה אצטרך סד לילה.
    שאלתי: עד שמטפלים בנושא אחת ולתמיד - מה אפשר לעשות בנתיים כדי להעביר את הכאבים ולהיות יכולה לאכול אוכל מוצק? יש לי תחושה שאולי יש גם פגיעה במפרק...
    לצערי רופאי פה ולסת בקופ"ח אליה אני שייכת יוצאים לפגרה מה שאומר תורים לעוד הרבה זמן,
    כך שאשמח אם תוכלו גם להמליץ לי על רופא.
    תודה רבה מראש,
    מאיה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לסת תפוסה - מפרקי הלסת

הוספת תגובה

• לסת תפוסה - מפרקי הלסת

ד``ר יזהר שוחט
    23/08/2010

אנא פני למרפאת פרקי לסת באונ' ת"א, בי"ח תה"ש או הדסה עין כרם. למעט טיפול נוגד דלקת וכאב וכן כלכלה רכה אין טיפול נוסף לשלב החריף.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו