מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- זיז בבלוטת הרוקרז19/08/2010
שלום רב!
לפני כחמישה שבועות לערך בעת ארוחה הרגשתי כאב לא ברור מתחת ללשון והתנפחה לי בלוטת הרוק הגדולה מתחת ללסת בצד שמאל. לאחר כיומיים בערך של כאבים ונפיחות החלה לי מוגלה באחת מהבלוטות הקטנות שמתחת ללשון (אלו שבבסיס הלשון היכן שישנו חיבור בין הלשון לרצפת הפה- היה נראה ממש כאילו הבלוטה הפכה לחצ'קון). לאחר כשבוע של כאבי תופת ונפיחות ולאחר שהבלוטה התפוצצה פעמיים והתיזה נוזל מוגלתי, הנפיחות בבלוטה הגדולה ירדה, אך לצערי נשאר לי מעין גוש (שאם לוחצים על הבלוטה הוא בצבע לבן וקשה מאוד) ונפיחות בבלוטה הקטנה מצד שמאל (היכן שהתפתחה המוגלה). רופא אא"ג בדק ואמר שהוא לא ממשש אבן, אך נתן לי אנטיביוטיקה שלא עזרה לי והפניה לרופא פה ולסת בתל השומר, לצערי התור הקרוב הוא לעוד 4 חודשים, וכרגע אני סובל מכאב עת האכילה רק לעיתים תכופות, אך בעיקר העניין מציק לי מכיון שגם רופא האא"ג לא ידע לומר לי מה זה וגם רופא שינייים אמר שאין לו מושג במה מדובר (כי זה לא מרגיש כמו אבן). השאלה היא האם להיות שאנן ולחכות 4 חודשים או להקשיב לסובבים לי ולבדוק את זה מיידית כי לא עלינו זה יכול להיות משהו חמור יותר. ניסיתי לחפש רופא כירורג פה ולסת באופן פרטי ולצערי אני לא מוצא. האם יש המלצות מה לעשות? כמו מה זה נשמע לכם?
תודה , רז* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זיז בבלוטת הרוק
ד``ר יזהר שוחט23/08/2010התופעה נשמעת כמתאימה לאבן בבלוטת הרוק התת לסתית. יש צורך בצילום הבלוטה והצינור המנקז על מנת לאתר את האבן.רשימת כירורגים פה ולסת מצויה באתר משרד הבריאות או ההסתדרות לרפואת שיניים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
כבר שלושה חודשים שיש לה 2 פצעים בהירים בפה
תופעה מאוד מוזרה מזה שנתיים
האם רופא צריך להגיד מראש למטופל איזה סוג שתל יותקן בפיו
מוקצלה בשפה התחתונה ודרך לא כירורגית לטיפול
ממצא נגע ברירית הלחי
כתרים מעל שתלים- במשך 20 שנים
נגע ברירית הלחי- פסים לבנים
עקירת שן כלואה סיבוכים וסכנה
אמפוטציה לשורש השן- שן 16
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?