מכתשית יבשה לאחר עקירה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מכתשית יבשה לאחר עקירה
    ד``ר דניאל ניצן
    25/08/2010

שלום,
    עברתי עקירת שן בינה תחתונה לפניכ- 3 שבועות. לאחר כמה ימים חזרו לי הכאבים והרופא אבחן מכתשית יבשה למרות שהמקום נראה טוב והחלים יפה. מאז עברתי שני טיפולים במכתשית מכיוון שכל פעם חוזר לי הכאב. אני 4 ימים אחרי טיפול שני במכתשית(אשר בפני עצמו מאוד כואב) והכאבים חזרו ובענק- נראה שאלו הכאבים הכי חזקים שהיו לי. מה ההליך המומלץ במצב זה- רופא אחד אמר לי כבר לפני הטיפול השני לא לגעת והרופא שטיפל בי אמר שאין ברירה וחייבים לטפל.... אני משתגעת מכאב ומתוכננת לי נסיעה עוד שבוע... אשמח להמלצות
    מירי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מכתשית יבשה לאחר עקירה

הוספת תגובה

• מכתשית יבשה

ד``ר יזהר שוחט
    28/08/2010

מכתשית יבשה עשוייה להמשך אף מספר שבועות ויש צורך בטיפול כל עוד נמשכים הכאבים. נדרשת חבישה ןכיסוי איזור העקירה עד להחלמתו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלת המשך

מירי
    29/08/2010

הכירוג המטפל תחילה שם אמוג'יל וזה לא עזר, בהמשך גירד את העצם ליצור דימום ושם חומרים נוספים ושבוע אחרי זה המצב החמיר מאוד לכאבי תופת בלתי נסבלים. כעת הוא מציע חירור דפנות העצם (קידוח) כדי ליצור דימום מתמשך. האם זה מומלץ? אני חוששת שלאור נטיית כריש הדם להינתק זה יקרה לי שוב.. כירוג אחר אמר לא לגעת מלבד חבישות ולשים חומר, אך כשהחומר יוצא אני "רואה כוכבים". לא ישנתי כבר כמה לילות ולאורך היום אני לא מתפקדת (כל זה עם משכחי כאבים וכדורי שינה). מה ההמלצה? לעזוב ולסבול או לקדוח? מה הכי יקל על הכאבים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלת המשך

ד``ר יזהר שוחט
    01/09/2010

הטיפול המקובל כיום הינו חבישה בלבד ולא קידוח או יצירת דמם במידה ואכן קיימת האבחנה של מכתשית יבשה. לעיתים נדרשת לבישה לטווח ארוך המוחלפת מדי יומיים שלושה תחת הרדמה מקומית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו