לסת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לסת
    רוני
    18/04/2007

שלום, לפני כחודש וחצי בערך הרגשתי שתפוס לי ממש מתחת לאוזן בצד ימין. אחרי כמה ימים זה עבר וכשזה חזר זה התחיל לכאוב לי והרגשתי קליקים כל פעם שפתחתי את הפה. כל כמה זמן זה עבר ליום יומיים וחזר בצורה גרועה יותר. עכשיו אני יכולה לפתוח את הפה ממש קצת ורק כשאני מזיזה את הלסת התחתונה לצד שמאל אני יכולה לפתוח את הפה עד הסוף וכשאני סוגרת אותו בחזרה יש קליק. כתוצאה מכך קשה לי לאכול וזה גורם לי לפעמים לכאבי ראש (לפעמים רק בצד ימין של הראש).. יש לציין שיש לי פלטה שקופה כבר שנתיים (שצריך לשים רק בלילה) אז אולי זה בגללה...? זה מאוד מטריד אותי ואני מפחדת ללכת לרופא כי אני לא יודעת מה הוא יגיד לי וזה מלחיץ אותי מאוד.. רציתי לדעת איך מטפלים בדבר כזה? ומה הסיכוי (אם יש..) שאני אצטרך ניתוח?
    תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לסת

הוספת תגובה

• קליקים בלסת

ד``ר דניאל ניצן
    18/04/2007

שלום הלה
    אנשים רבים סובלים מקליקים תוך כדי תנועות של הלסת. המצב הזה כשלעצמו אינו מהווה בעיה, למעט ההפרעה האקוסטית ל"מקליק" ולסביבתו הקרובה. אם זה מלווה בסימפטומים נוספים, כפי שאת מדווחת, כדאי לגשת ולהבדק במרפאה לפרקי הלסת. מרפאות כאלו תמצאי בבתי הספר לרפואת שיניים באוניברסיטאות בתל אביב ובירושלים, וכן בבתי חולים כגון תל השומר.
    הפלטה שאת מתארת נקראת סד-לילה, והיא יעילה במידה ואת שוחקת או מהדקת שיניים בשינה. היא לא הגורם לבעיה שלך, היא חלק מהפתרון לבעיה.
    בהצלחה
    ד"ר דניאל ניצן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו