מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- gummy smileאביב22/09/2010
שמי אביב אני בן 22 ויש לי gummy smile(חשיפת יתר של החניכיים העליונות כאשר אני מחייך) אני לא יודע אם שמעתם על התופעה מן הסתם זה מפריע לי מבחינה אסתטית משום שכאשר אני מחייך אז רואים לי יותר מדיי את החניכיים אני פניתי להרבה רופאים: רופא שיניים, אורטודנט אך הם אמרו שלא ניתן לעזור לי בזה וגם פניתי למזריקי בוטוקס שאמרו שהם מכירים את התופעה ועל ידי הזרקה מעל השפה העליונה אז זה מתקן את החיוך אך לא עשיתי את זה משום שזה לא לתמיד אלא מחזיק זמן לחצי שנה אז חיפשתי וחיפשתי באינטרנט ונתקלתי במאמר של פרופסור אברהם ברוכין שהוא מנתח פלסטי ובו הוא אומר שניתן לחתוך את הפרנולום של החניכיים העליונות(הפרנולום שמחבר בין השפה העליונה לחניכיים העליונות) הוא טוען שניתוקו ותפירתו מחדש של הפרנולום ,יכולים להאריך את השפה ולעיתים לפתור את הבעיה של הgummy smile (חשיפת יתר של החניכיים) והוא גם אומר שזה מוכר לכל מנתח פלסטי אני לא יודע אם זה מוכר גם בתחום שלכם ....אז רציתי לשאול אתכם האם זה מוכר לכם והיכן אני יכול לבצע את הניתוח הזה למי אני אמור לפנות...ואשמח אם גם תוכלו להגיד לי פחות או יותר מה עלות של ניתוח כזה...אשמח מאוד אם תענו לי בהקדם....תודה רבה מאביב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שוב אני
אביב25/09/2010גם אם אין לכם מושג על מה אני מדבר אשמח אם תגידו לי מה אני אמור לעשות משום שכל מה שאני יודע זה שכאשר אני מחייך אז רואים לי יותר מדיי את החניכיים העליונות וזה פשוט מפריע לי מבחינה אסתטית....אני לא יודע אם זה קשור ללסת עליונה שבולטת קדימה(מה שלא נראה לי) או פשוט הלסת במקום אך רואים לי את החניכיים....בבקשה תגידו לי מה לעשות ולמי לפנות.....רב תודות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהgummy smile
ד``ר דניאל ניצן27/09/2010שלום
1. הבעיה ידועה ומוכרת היטב בתחום שלנו. לא תקבל פתרון מלא מאף דיסיפלינה אחרת (פלסטיקה וכו' ).
2. יש פתרון לבעיה
3. הכתובת שלך היא המחלקה לכירורגיית הפה והלסתות, באחד מבתי החולים, כגון תל השומר, רמב"ם, בלינסון או הדסה, ולאחר בדיקה וצילומים הם יסבירו לך את כל השלבים.
בריאות דניאל ניצן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה דוקטור רק אם אפשר עוד שאלה
אביב28/09/2010האם זה שכאשר אני מחייך אז רואים לי הרבה את החניכיים העליונות שלי אז זה מעיד על זה שהלסת העליונה שלי בולטת קדימה? או שלא תמיד זה נכון ויכול להיות גם שהלסת העליונה במקומה ולא בולטת קדימה וזה פשוט החיוך עצמו שמראה יותר מדיי את החניכיים? כי רציתי לדעת אולי גם פריודנט(מומחה לחניכיים) גם יכול לתת מענה לזה? משום שיצרתי בעבר קשר עם פריודנט והוא אמר לי שזה מוכר בפריודונטיה אך עדיין לא הייתו אצלו בפגישה...אשמח אם תענה לי גם על זה וסליחה על כמות השאלות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהועוד דבר אחרון
אביב28/09/2010רציתי לשאול דוקטור האם אפשרי לקבוע אליך תור בבית חולים תל השומר או אפילו אם אתה מקבל באופן פרטי או דרך קופת חולים כלשהי(אני חבר במכבי) אני אשמח אם תגיד לי איך אפשרי לקבוע אליך תור ומהי עלות פגישה ראשונית אם זה אפשרי להגיד...שוב תודה וסליחה על כמות השאלות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר בבקשה תשובה?
אביב05/10/2010שלום
כפי שכתבתי, הכתובת שלך היא המחלקה לכירורגיית הפה והלסתות, באחד מבתי החולים, כגון תל השומר, רמב"ם, בלינסון או הדסה. ניתוחים כאלו לא מבוצעים במסגרת פרטית.
בריאות
דניאל ניצן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוממי אני מקבל הפנייה לאורטוכירורג?
אביב08/10/2010משום שהתקשרתי לבית חולים תל השומר ורציתי לקבוע תור לפה ולסת והנציג שירות אמר לי שקובעים את התור לאורטוכירורג פה ולסת אבל אני צריך הפנייה...תוכל רק בבקשה להגיד לי מאילו רופאים אני לוקח הפנייה כזו? האם רופא שיניים? אורטודנט? או אולי גם פריודנט(רופא חניכיים)...תודה שוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהא?
אביב10/10/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
כבר שלושה חודשים שיש לה 2 פצעים בהירים בפה
תופעה מאוד מוזרה מזה שנתיים
האם רופא צריך להגיד מראש למטופל איזה סוג שתל יותקן בפיו
מוקצלה בשפה התחתונה ודרך לא כירורגית לטיפול
ממצא נגע ברירית הלחי
כתרים מעל שתלים- במשך 20 שנים
נגע ברירית הלחי- פסים לבנים
עקירת שן כלואה סיבוכים וסכנה
אמפוטציה לשורש השן- שן 16
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?