סובלת קשות אחרי טיפול

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סובלת קשות אחרי טיפול
    סובלת קשות
    27/09/2010

שלום,
    לפני 23 יום ביצע לי רופא השיניים, שיוף של כל השיניים בלסת התחתונה, בכדי להלביש גשר שלם עליהם,עד לפני יומיים, הכאבים היו בלתי נסבלים, עד שהגעתי למצב שהובאתי לבית החולים, בבית החולים אמרו שצריך לבצע טיפול שורש, חזרתי לרופא שלי שרואה אותי בערך כל יומיים ולטענתו אין כלום בשיניים, בבכי רב וויכוחים עשה שני טיפולי שורש, אחד בכל צד של הלסת התחתונה, עכשיו צד אחד עדיין כואב לי, אומנם פחות אך עדיין אני נזקקת לפחות לשני כדורים ביום אדקס 400 (עד לפני הטיפול שורש נטלתי 9 כדורים ליום בשביל לעבור את היום)
    אני כבר לא מסוגלת לדבר עם רופא השיניים, פשוט כואב לי והוא לא מאמין לי שהכאב בלתי נסבל, מה זה יכול לראות, האם ניתן לראות בצילום פנורמי (כי הרופא שלי אומר שלא)
    אני יודעת שלבצע טיפול שורש מחליש את השן ובגלל זה הוא מסרב לבצע, אבל אני כבר לא עומדת בזה יותר
    אנא, עיזרו לי...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סובלת קשות אחרי טיפול

הוספת תגובה

• סובלת

ד``ר דניאל ניצן
    27/09/2010

שלום
    1. הבעיה שלך היא בתחום רפואת שיניים כללית, וזה פורום העוסק בכירורגיית פה ולסתות בלבד
    2. את יכולה לבקש חוות דעת נוספת מרופא נוסף. נסי לבצע זאת בתאום עם הרופא המטפל שלך
    בריאות
    דניאל ניצן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו