מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עזרה דחוףמעיין02/10/2010
היי אני ממש צריכה עזרה..כבר תקופה די ארוכה של שנה שכל כמה זמן היה יוצא לי פצע בשפה הפנימית בתוך הפה אבל הוןא לא נראה כמו אפטה אלא כמו בועה כזאת נפוחה ושקופה...בסוף זה היה נהפך ללבן כאילו מוגלה כזה ולאחר הרבה זמן היה עובר וכל פעם היה חוזר לפעמים כל שבוע אפילו וזה היה מטריף אותי...לאחר מכן מדי פעם היו יוצאים לי בפה עוד פצעים כאלה שמתי לב שאחרי אוכל היה יוצא לי לפעמים מתחת ללשון כזה ברצפת הפה או איך שקוראים לזה...וזה היה עובר אחרי יום ולא היה כואב...היום שמתי לב (שמתי לב לזה אחרי אוכל אבל אני לא יודעת אם זה הופיע ישר אחרי שאכלתי או שהיה שם קודם) שיצא לי עוד פצע כזה בלחי הפנימית..זה נראה ממש כמו בועה כזאת..אני חייבת לציין שהפצעים האלה אף פעם לא מכאיבים או משהו..אני פשוט מרגישה אותם עם הלשון......
אין לי כוח לזה וזה גם מאוד מלחיץ אותי כי לא ברור לי מה זה...הייתי אצל רופא שבהתחלה אמר שזה הרפס אבל בגלל המיקומים הלא אופיינים וההתנהלות שלהם או אמר שהוא לא יודע ונתן לי הפנייה לפה ולסת.
אני לא יודעת מה לעשות קובעים לי תורים רק לעוד חודשיים ואני צריכה לתפוס את זה כשיוצא הפצע
אני חייבת לשאול ד"ר אני יודעת שאתה לא יכול לעשות אבחנה דרך האינטרנט אבל יש לך איזשהי השערה?? אני ממש מפחדת שזה מסוכן........מה עושים? לאן לפנות?? זה כבר ממש מוציא אותי מדעתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי לציין
מעיין02/10/2010אני בת 23 לא עישנתי בחיים.. מה הסיכוי שזה חלילה משהו מסוכן?
האם זה נשמע לך כמו הרפס? כי זה ממש מוזר..
הפצעים גם לא כואבים בכלל
זה יכול להיות בעיה בבלוטות רוק?
אני מצטערת שחפרתי אבל אני כבר ממש...ממש מתוסכלת ואני מרגישה שאין לי למי לפנות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזרה דחוף
ד``ר דניאל ניצן03/10/2010שלום מעיין
לפי התיאור שלך, זה לא נשמע דחוף, אך כדאי לבדוק את זה אצל כירורג פה ולסת או מומחה לרפואת הפה.
בריאות
דניאל ניצן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
מעיין04/10/2010תודה על התשובה
אבל אני עדיין ממש מודאגת (לאחר שקראתי מלא כתבות מפחידות באינטרנט)
מהם הסימנים המחשידים שזה מסוכן? אני במצב הזה כבר כמעט שנה והפצעים לא מכאיבים..זה סימן למשהו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
כבר שלושה חודשים שיש לה 2 פצעים בהירים בפה
תופעה מאוד מוזרה מזה שנתיים
האם רופא צריך להגיד מראש למטופל איזה סוג שתל יותקן בפיו
מוקצלה בשפה התחתונה ודרך לא כירורגית לטיפול
ממצא נגע ברירית הלחי
כתרים מעל שתלים- במשך 20 שנים
נגע ברירית הלחי- פסים לבנים
עקירת שן כלואה סיבוכים וסכנה
אמפוטציה לשורש השן- שן 16
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?