הגבלה במפתח לסת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הגבלה במפתח לסת
    אורית
    06/10/2010

שלום,

קצת רקע...
    לפני כעשר שנים התחילו לי בעיות בלסת. מוגבלות בפתיחה בצד אחד (כשלמדתי ע"י תנועה מסויימת לשחרר במצבים שצריך לפתוח פה כמו אצל רופא שיניים) וצליל נקישה בפתיחה בצד השני שמשחרר את המוגבלות.
    כשזה התחיל, הלכתי להרבה מומחים שנתנו לי כל אחד אבחון אחר אבל ללא פיתרון. למדתי לחיות עם זה.

בשבוע האחרון ההגבלה לא החמירה אבל נוסף כאב בצד אחד.
    לעיסה מלווה בכאב שאחריו, בגלל ה"מאמץ", הלסת ננעלת ואני כבר לא יכולה לשחרר את ההגבלה לזמן מסויים עד שזה נרגע (בדרך כלל כמה דקות). בדרך כלל מתווסף גם כאב ראש...

הכאב מאוד מפריע לי במהלך היום כולו ובזמן אכילה במיוחד.
    אשמח להכוונה... למי לפנות? מה לעשות? האם המצב שלי מוכר? האם יש טיפול?

תודה והמשך יום נעים!
    אורית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הגבלה במפתח לסת

הוספת תגובה

• תוספת קטנה...

אורית
    06/10/2010

לפני כמה חודשים הוצאתי שן בינה תחתונה (ובשנים האחרונות הוצאתי את גם שתי העליונות). האם יכול להיות שיש קשר בין הדברים? האם הוצאת שן הבינה התחתונה הרביעית יכולה לעזור לי?
    אני מאוד חוששת כי כשהוצאתי את השן התחתונה, הלחץ על הלסת היה מאוד גדול ולווה בחודש של כאב. ממש הרגשתי שהלסת הולכת להישבר לי...
    עכשיו כשנוסף הכאב, אני מאוד מפחדת להוציא את השן התחתונה השניה.

תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו