פה ולסת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פה ולסת
    ריקי
    28/10/2010

שלום, אני בת 32 אני סובלת מחוסר סינוס מימן ומשמאל עברתי אינספור ניתוחים בשל כך. משמאל חשבתי שהצלחתי להשתקם ומימין חלקית. ובמרכז במשולש אני לא מצליחה להשתקם. טופלתי בסמייל והועברתי לביהח' ומשם אני עומדת באותו מצב עברתי שם גם כמה ניתוחים השתילו לי אבקות עצם וכמעט ללא הצלחה יש לי שקע\חור מאוד גדול בחניכיים מקדימה ובCT האחרון עדיין יש חוסר עצם גדול בסינוס ובחניכיים חור גדול..בביקור האחרון נאמר לי שיש לי משמאל שתלים על ריצפת הסינוס וחור לא גדול.ובמרכז לצד ימין שיש לי חוסר עצם גדול ושאני צריכה כריתת רכס מקדימה? והפתרון שאני צריכה להיות התורמת של עצמי להצלחה שזה אומר שצריך להוציא לי עצם מהגולגולת או מהאגן ולהשתיל לי בחניכיים ומעלה לדברי הרופאים עדיפות מהגולגולת. שאלתי היא האם זה ניתוח שידוע כהצלחה בדר"כ? והאם זה דבר שכיח?והאם יש מומחה שמתעסק אם השתלות מהסוג הזה ? כי בביהח' שאני נמצאת המנתח רוצה משהו והמשקם משהו אחר הם לא כ"כ סגורים על עצמם וזה מדאיג אותי ... אני בנוסף סובלת בתקופה האחרונה מדלקות חוזרות שם.סליחה על המגילה ואודה לתשובתכם בהקדם. תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פה ולסת

הוספת תגובה

• פה ולסת - תגובה

ד``ר דניאל ניצן
    02/11/2010

שלום
    השתלת עצם עצמונית היא פרוצדורה שכיחה, שמבוצעת על ידי כירורג פה ולסת במסגרת פרטית או בבית חולים.
    אחוזי ההצלחה הם טובים באופן כללי, תלוי כמובן ברמת המורכבות של המקרה.
    בריאות
    דניאל ניצן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו