כמה שאלות..בבקשה זה ממש חשוב!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כמה שאלות..בבקשה זה ממש חשוב!!
    יסמין
    28/11/2007

שלום,
    אוקיי אז ככה,שאלה ראשונה: רציתי לדעת מי הם המועמדים הטובים ביותר להרחבת לסת?
    אני בת 21 והלסת שלי ממש פיצית..קטנה ארוכה וצרה ובקיצור לא מראה מלבב..
    גם הלסת התחתונה וגם העליונה..שתיהן צרות באופן מדהים..
    אני נואשת כבר לעשות הרחבת לסת אבל אני לא יודעת אם אני מוגדרת כאחת שצריכה את זה.
    שאלה 2: איך הרחבת הלסת מתבצעת?האם זה מכשיר ששמים בתוך הפה או ניתוח כירורגי לכל דבר?
    ושאלה 3:האם אפשר להרחיב לסת בצורה עדינה ביותר או שההרחבה למעשה בלתי נשלטת?
    חשוב לי מאוד שתשתדל לענות על כל השאלות זה ממש יעזור לי להחליט האם לנקוט בפעולה לקראת ניתוח.
    ורק שתדע זה אך ורק ממניעים אסתטיים, אין לי בעיות בלסת. אני פשוט רוצה לעצב את הלסת..
    אם אתה יכול למספר את התשובות זה יעזור לי להבין יותר..
    תודה רבה !!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הרחבת לסת

ד``ר דניאל ניצן
    08/12/2007

שלום שני
    1. כדי לדעת אם את מתאימה לטיפול - צריך בדיקה עם סט צילומים.
    2. הטיפול יכול להתבצע במספר דרכים, לפי המקרה - יש מכשירים אורטודונטיים, יש ניתוחים ויש שילובים שונים של הנ"ל .
    3. כמובן שתוצאות הטיפול בשליטה, ברמת דיוק סבירה (זה ביולוגיה, לא מכניקה...).
    4. בשלב ראשון - גשי לבדיקה במרפאה המתאימה. יש בתל השומר (ד"ר בלינדר) ובבילינסון (ד"ר קלדרון). הם יפנו אותך לצילומים המתאימים ויסבירו לך הכל.
    בהצלחה
    ד"ר דניאל ניצן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על הפירוט..

יסמין
    12/12/2007

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בכדיי לקבוע תור יש צורך בהפנייה?

יסמין
    12/12/2007

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הפניה

ד``ר דניאל ניצן
    12/12/2007

שלום
    כדאי להכיא הפניה מרופא שיניים או רופא משפחה.
    ד"ר דניאל ניצן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו