מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כריתת נגע.גלי16/11/2010
שלום אני בחורה בת 45. עם מחלת רקע ניאורובכצ'ט עברתי כריתת נגע פיברוטי רירית בוקלית. בהרדמה מקומית בחלל הפה. לאחר מתן ההרדמה. בערך כרבע שעה התחלתי להרגיש לא טוב.חום פנימי דופק מהיר. ולחץ דם עלה ל: 154.דופק 106. ממדים שלא היו לי אף פעם לקחו אותי לאחר התפירה. לחדר היתאוששות עם חמצן . ומוניטור. כ40 דקות למה זה קרה? שאלתי את הרופא והוא השיב לי שהוא לא יודע? ממש כעסתי כשקיבלתי תשובה כזו מימנו.הוא גרם לי לדאוג יותר. למזלי האחות היתה נחמדה. אבקש את תשובתך למה זה יכול לקרות האם בגלל ההרדמה? או בעיה אחרת? עליי לציין שאותו יום היתה לי חולשה במשך כל היום. האם עליי לפנות לרופא מטפל? ולעקוב אחרי הלחץ דם? הוא שזה יסתדר לבד? אבקש את תשובתך. תודה גלי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כריתת נגע. - תגובה
ד``ר דניאל ניצן16/11/2010שלום
בחומר ההרדמה יש אדרנלין, שעשוי לגרום לתופעות הלוואי שתיארת.
רוב האוכלוסיה לא מגיבה לכך כי כמות החומר מזערית, אולם יש אנשים שרגישים לכך יותר מאחרים. בדרך כלל התופעות חולפות מעצמן לאחר מספר דקות.
בריאות
דניאל ניצן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
כבר שלושה חודשים שיש לה 2 פצעים בהירים בפה
תופעה מאוד מוזרה מזה שנתיים
האם רופא צריך להגיד מראש למטופל איזה סוג שתל יותקן בפיו
מוקצלה בשפה התחתונה ודרך לא כירורגית לטיפול
ממצא נגע ברירית הלחי
כתרים מעל שתלים- במשך 20 שנים
נגע ברירית הלחי- פסים לבנים
עקירת שן כלואה סיבוכים וסכנה
אמפוטציה לשורש השן- שן 16
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?