מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבים מטורפים - מבקש מבקש עזרהנ24/11/2010
שלום לרופאים,
אני בן 33 בבעיה חמורה , אשמח להתייחסות למרות האורך. מדובר בסבל שאני חווה חצי שנה שקשה לתאר שהביא אותי עד מחשבות אובדניות פעמים רבות בחצי השנה האחרונה - והכל בגלל כאב שיניים.
עד לפני חצי שנה הייתי בריא לחלוטין.
יומיים אחרי טיפול שיניים , בשן 37 (סתימה עמוקה) - החל הסיוט - כאבים מטורפים שהחלו ליד אותה שן (לא באותה שן!) .
הייתי כחודש עם משככבי כאבים רצוף כל יום. הסתימה כבר הפכה לטיפול שורש (לפי דרישה שלי, למרות שהרופאים טענו שהכל בסדר).
(היו בתקופה אחרי החלו כאבי גרון קלים שנמשכו כמה חודשים, כאב ליד האוזן חזק שהפך לעמום וכו'. אבל ברור לי שהכאב המרכזי בשן או בחנייכים (התלונה שלי אגב הייתה שהכאב לכאורה לפעמים בחניכיים).
עברתי את כל סוגי הרופאים (שני מומחים לטיפולי שורש, כירורגי פה ולסת, מספר רופאי שיניים , נוירולוגים שיקום פה , רפואת פה, ומרפאת כאב באונ' תל אביב ובהדסה).
צילומים כמובן עברתי הכל - מ CT עד MRI.
ואף פתחו את השן לבדוק סדק, אם כי לא פתחו לחידוש טיפול שורש - לטענת הרופאים - אין צורך.
אחת האבחנות כמובן היא - פגיעה בעצב . אם כי זה לא היה מוסכם על כל הרופאים.
אני כעת עם אלטרולט וליריקה בעקבות המצב, ולפחות 4 פעמים בשבוע עם משכך כאבים. המצב טיפ טיפה הוטב בימים האחרונים ולכן אני יכול לכתוב באופן שפוי.
השאלה שלי כזאת... הכאב שלי אומנם בצד שמאל מפושט לכמה מקומות (די קבועים), אבל באופן קבוע , יש נקודה מסויימת בחניכיים ליד שן 37 שרק נגיעה בה , במכשיר החד של הרופא, יכולה להשאיר לי כאב גם שעות אחרי זה. זה ראו כמעט בבדיקה של כל רופא. (אני כמובן כבר כמעט שלושה חודשים לא לועס בצד שמאל כלום).
השאלה היא מה המשמעות ? לא רואים דלקת חיצונית בחנייכים.. אבל משהו בחניכיים מגרה את המקום אולי . חלק דיברו על דחיסת מזון וקצת כיס חניכיים - אם כי אף רופא לא אמר לי בודאות כי זה מה שגורם לכאב .. אחרת מזמן הייתי רץ לחשוב על איזה ניקוי חניכיים וכו'...
קראתי על טיפולים כמו "הקצעת שורשים" + האם מוכרים לכם מקרים כאלה של כאב רצוף מטריף (ברמות של שרוצים לשים כדור בראש) - רק מדחיסת מזון ? או דלקת חניכיים בכיס חניכיים ? (כי רוב הרופאים טענו שאני צריך ניקוי אבנית - אבל זה לא גורם לייסורים כאלה). חלק טענו אחרת.
אשמח לכל פתרון עצה, הארה מנסיונכם !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים מטורפים - מבקש מבקש עזרה - תגובה
ד``ר יזהר שוחט26/11/2010הכאב נשמע ככאב ממקור עיצבי.
יש לפנות למומחה הרפואת הפה המתמחה בנושא - פרופ' יאיר שרב או פרופ' בן אוליאל
לצורך בדיקה והמשך טיפול* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאמנם רק שבוע וחצי
כואב גם..14/04/2011אבל מה שאתה מתאר דיי דומה לשלי.
העת ההרדמה הרופא נגע בעצב בין חיבורי הלסת עם המזרק.
הרגשתי זרם חד וחם לכיוון העין להאף.
לאחר מכן עשה לי סתימה עמוקה בשן בינה
כיום אחרי שבוע וחצי עם כאבי תופת..בעיקר אחרי אכילה.
הכאב ליד האוזן וליד אף עם נפיחות קלה.
כלום לא עוזר....והתחלתי ממש הרגע עם אנטיביוטיקה.
אם מצאת פתרון...אשמח לשמוע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה. הייתי אצלם , אצל שרב
נ27/11/2010עם כל הכבוד והערכתי לרצונו , לא משם תבוא הישועה.
אני סובל סבל שקשה לתאר , על סף מחשבות לסיים את חיי. אין למדע הרפואה כלום להציע.
חצי שנה מרופא לרופא כותב כרגע עם כאבים, אחרי חצי שנה שהדחקתי בוכה הרבה פשוט מכאב .
כאבי תופת שלא עוברים . איך אף אחד לא רואה כלום ואין משהו להציע.
5-6 משככי כאבים בשבוע + ליריקה + אלטרולט - ועדיין כאב שיניים רצוף כל היום כמעט. אי אפשר לחיות ככה.
תודה בכל מקרה על היחס הרצון וההפנייה שנתת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
כבר שלושה חודשים שיש לה 2 פצעים בהירים בפה
תופעה מאוד מוזרה מזה שנתיים
האם רופא צריך להגיד מראש למטופל איזה סוג שתל יותקן בפיו
מוקצלה בשפה התחתונה ודרך לא כירורגית לטיפול
ממצא נגע ברירית הלחי
כתרים מעל שתלים- במשך 20 שנים
נגע ברירית הלחי- פסים לבנים
עקירת שן כלואה סיבוכים וסכנה
אמפוטציה לשורש השן- שן 16
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?