כאב בלשון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאב בלשון
    ענת
    02/12/2010

היי,
    מזה כחודשיים מאוד כואב לי הלשון בצד שמאל. הייתי אצל רופאת אא"ג שלא ראתה דבר.. מעבר לכך לפני כחודש ביקרתי אצל מומחה פה ולסת שגם הוא לא ראה דבר. שניהם לא בדקו דבר אלא הסתכלו בלבד (מומחה פה ולסת גם ראה צילום פנורמי של השיניים).
    לאחרונה התחלתי לקבל כדורים נוגדי חומציות לקיבה עקב צרבות זאת למרות שנשלל חיידק ההליקובקטר. גם זה ללא בדיקה מעבר לנשיפה.
    הנושא מאוד מלחיץ אותי כי אין רופא שיודע להגיד ממה נובע הכאב בלשון.. כולל לא רופא המשפחה שלי. הלשון היתה למס' ימים לבנה אולם הלובן ירד וכעת היא בהירה יותר אולם לא לבנה.
    לא ברור ממה עוד יכול לנבוע כאב שכזה בלשון, כולם כולל הרפואה האלטרנטיבית לא רואים פתרון.
    ממה לדעתך נובע הכאב?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאב בלשון

הוספת תגובה

• תוספת להודעה הקודמת

ענת
    02/12/2010

תוספת חשובה גם השיניים מאוד מציקות לי למרות שהצילום הפנורמי הראה כי הכל בסדר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תוספת להודעה הקודמת - תגובה

ד``ר יזהר שוחט
    11/12/2010

אנא גשי לבדיקת מומחה ברפואת הפה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו