מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לחץ בראש וסחרחורתמיכל04/01/2011
שלום,
מזה מספר שנים אני סובלת בקליקים בעת פתיחה רחבה של הפה וגם מודעת מאוד לעובדה שאני מהדקת שיניים בחוזקה בלילה.
לאחרונה התחילה אצלי סחרחורת לא סיבובית ותחושה של כאב עמום (מעין לחץ) בעיקר בצד שמאל של הראש והפנים (לחי, אוזן, לפעמים אפילו עין).
הלכתי לנוירולוג (פעמיים), רופא אף אוזן גרון, אורתופד ואפילו רופאת עיניים ואף אחד מהם לא מצא דבר.
לעיתים התחושה היא שהראש ממש מושך שמאלה (עד כדי תחושה שכל הצד השמאלי של הגוף מושך שמאלה).
יחד עם זאת לא ניכרת אי יציבות בהליכה אלא רק תחושה מאוד לא נעימה בראש.
במקביל התחושה היא מעין כאב עמום ונפיחות באזור מפרק הלסת בעיקר בשמאל אבל גם בימין.
לעיתים אני גם מרגישה כבדות בצד שמאל של הלשון.
האם יכול להיות ממפרק הלסת?
איזה בדיקות ניתן לעשות כדי לאמת את זה?
אני בחרדה גדולה מהאי וודאות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחץ בראש וסחרחורת - תגובה
ד``ר יזהר שוחט08/01/2011אנא גשי למרפאה המתמחה הטיפול בבעיות במפרק הלסת לבדיקה. מרפואת אלו קיימות בבית הספר לרפואת שיניים באוניברסיטת ת"א וכן במחלקות הגדולות לפה ולסת בבתי החולים. חלק מהסימפטומים שתיארת יכולים להתאים לבעיות מפרק דוגמת קליקים וכאב עמום באוזן אולם נדרשת בדיקה קלינית על מנת להחליט על המשך הטיפול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
כבר שלושה חודשים שיש לה 2 פצעים בהירים בפה
תופעה מאוד מוזרה מזה שנתיים
האם רופא צריך להגיד מראש למטופל איזה סוג שתל יותקן בפיו
מוקצלה בשפה התחתונה ודרך לא כירורגית לטיפול
ממצא נגע ברירית הלחי
כתרים מעל שתלים- במשך 20 שנים
נגע ברירית הלחי- פסים לבנים
עקירת שן כלואה סיבוכים וסכנה
אמפוטציה לשורש השן- שן 16
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?