לחץ בראש וסחרחורת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לחץ בראש וסחרחורת
    מיכל
    04/01/2011

שלום,
    מזה מספר שנים אני סובלת בקליקים בעת פתיחה רחבה של הפה וגם מודעת מאוד לעובדה שאני מהדקת שיניים בחוזקה בלילה.
    לאחרונה התחילה אצלי סחרחורת לא סיבובית ותחושה של כאב עמום (מעין לחץ) בעיקר בצד שמאל של הראש והפנים (לחי, אוזן, לפעמים אפילו עין).
    הלכתי לנוירולוג (פעמיים), רופא אף אוזן גרון, אורתופד ואפילו רופאת עיניים ואף אחד מהם לא מצא דבר.
    לעיתים התחושה היא שהראש ממש מושך שמאלה (עד כדי תחושה שכל הצד השמאלי של הגוף מושך שמאלה).
    יחד עם זאת לא ניכרת אי יציבות בהליכה אלא רק תחושה מאוד לא נעימה בראש.
    במקביל התחושה היא מעין כאב עמום ונפיחות באזור מפרק הלסת בעיקר בשמאל אבל גם בימין.
    לעיתים אני גם מרגישה כבדות בצד שמאל של הלשון.
    האם יכול להיות ממפרק הלסת?
    איזה בדיקות ניתן לעשות כדי לאמת את זה?
    אני בחרדה גדולה מהאי וודאות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לחץ בראש וסחרחורת

הוספת תגובה

• לחץ בראש וסחרחורת - תגובה

ד``ר יזהר שוחט
    08/01/2011

אנא גשי למרפאה המתמחה הטיפול בבעיות במפרק הלסת לבדיקה. מרפואת אלו קיימות בבית הספר לרפואת שיניים באוניברסיטת ת"א וכן במחלקות הגדולות לפה ולסת בבתי החולים. חלק מהסימפטומים שתיארת יכולים להתאים לבעיות מפרק דוגמת קליקים וכאב עמום באוזן אולם נדרשת בדיקה קלינית על מנת להחליט על המשך הטיפול

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו