גיד בולט בצד שמאל של הצוואר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גיד בולט בצד שמאל של הצוואר
    גילעד
    06/01/2011

אני בחור בן 32 בריא בד"כ לא מעשן ועוסק בחקלאות
    לפני מספר חודשים שמתי לב שכאשר אני מאמץ את שרירי הפנים אז בצד שמאל של הצוואר יש גיד (הנמשך מהכתף ועד הלסת) שממש בולט מהצוואר ואף מושך קלות את כתף שמאל לעומת צד ימין ששום דבר לא בולט ואין שום תחושה מיוחדת, עם הזמן גם החלו כאבים עמומים וחלשים בכתף שמאל שמקרינים לעיתים ליד או לצוואר (ד"א אני משתמש פיזית ביד\צד ימין הרבה יותר מיד שמאל)
    רופא המשפחה שלי טוען שאין שום משמעות לגיד הבולט אך לאחרונה התחלתי לפתח חרדות מכך אולי זה משהו רציני
    שאלתי היא לאיזה רופא עלי לפנות אורטופד? אף אוזן גרון? והאם יתכן שיש קשר לכך שבצד שמאל של החניכיים התחתונות חסרה לי שן שעקרו לי לפני מספר שנים
    אינני יודע אם זה רלוונתי, אבל לפני שנתיים היה לי פציאליס בצד שמאל שנעלם כעבור חודשיים וכמו כן בדיקות דם מאד מקיפות שעשיתי לפני מס' חודשים בעקבות מעי רגיז יצאו תקינות פרט להליקובקטור שטופל באנטיביוטיקה.
    תודה מראש גלעד (מקוה שפניתי לפורום הנכון)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• גיד בולט בצד שמאל של הצוואר - תגובה

ד``ר דניאל ניצן
    08/01/2011

שלום
    אנא פנה לפורום של א.א.ג.
    דניאל ניצן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו